Streameld élőben a Direct One sportközvetítéseit!

Kütyü Magazin - 2023. március 21.

Sportosan indul a tavasz a Direct One-nál: igazi újdonsággal lepi meg előfizetőit a streaming- és tartalomszolgáltató. A március elején indult sporthub mindent összegyűjt egy helyre, amire egy sportrajongónak szüksége van. Így nemcsak a közelgő mérkőzések és futamok időpontjáról értesülhetünk, és a csapatok és játékosok fontos háttérinformációihoz férhetünk hozzá, de az NB1-es és Premier League meccsek, valamint a Forma-1-es futamok élő közvetítéseit is nézhetjük – mindezt egyetlen gombnyomással. 

Hol vannak már azok az idők, mikor egy-egy meccs idejére kiürültek az utcák, mert mindenki leült a tévé elé? Bár a sport iránti rajongás lankadatlan, hiszen a futball és a Forma-1 a legnézettebb sportágak közé tartozik, többé nem kell már otthon várni kedvenc élő sportközvetítésünket. A meccset, vagy futamot akár egy pubban, parkban, vagy a buszon is nézhetjük a Direct Now appnak köszönhetően.

Ráadásul mostantól a Direct One segít eligazodni a hatalmas információáradatban is, mivel idén tavasszal elindította innovatív sportoldalát, ahol a végtelen böngészés helyett pár kattintással minden, a kedvenc sporttal, vagy csapattal kapcsolatos infó elérhető. 

A minden kiemelt sportágat összegyűjtő fő oldalról három irányba is tovább navigálhatunk, hiszen külön oldalt kapott az NB1, Premier League és a Forma-1 is. A felhasználóbarát szerkesztésnek köszönhetően ezekről a felületekről egyből tovább léphetünk az appba, ahol értesítést kérhetünk a fontos eseményekről, becsatlakozhatunk az élő műsorba, vagy visszanézhetjük a korábbi eseményeket is.

 

Mindent a Forma-1-ről

A rajongók számára már bizonyára nem új hír, hogy március elején elstartolt az idei Forma-1-es szezon. A 23 állomásból álló bajnokság futamait az M4 Sporton nem csak otthonról, de a Direct Now alkalmazás segítségével bárhol nézhetik a technikai sportok kedvelői. 

Az aktuális és közelgő futamok mellett a műsorszolgáltató Forma-1-es aloldalán az egyéni és a konstruktőri pontversenyről is olvashatnak az sportkedvelők. Emellett a teljes futam menetrend és versenynaptár is elérhető az oldalon.

Mindent a fociról

A Forma-1 mellett a focirajongók számára is tematikus oldalt indított a Direct One: innen egyedülálló módon egy gombnyomásra elérhető az összes Premier League és NB1-es mérkőzés közelgő közvetítésének időpontja, a tabella állása és rengeteg információ az egyes csapatokról, játékosokról. Sőt, ha csak kedvenc csapatunk várható mérkőzései érdekelnek, akkor ezekre külön is rá lehet keresni az új sportoldalon. 

A Premier League meccseket a Spíler TV-n, az NB1-es meccseket az M4 Sporton lehet követni a Direct Now app-ban.

És a többi sportág?

Természetesen nem csak foci- és Forma-1 rajongók léteznek: a Direct One kínálatában összesen 10 sportcsatorna található, így, ha inkább golfot, jégkorongot vagy úszást néznénk, akkor is megtaláljuk a nekünk való csatornát. 

Vissza