Tabletet, amelyet hatékony munkára és még több szórakozásra terveztek

Kütyü Magazin - 2023. augusztus 22.

A Xiaomi ma bemutatta nemzetközi piacain a Xiaomi Pad 6-ot, amely munkaeszköz és szórakoztató központ is egyben. Napjaink multi-tasking dolgozóinak munkaállomása, a Xiaomi Pad 6 tablet 11 hüvelykes, 309 ppi felbontású WQHD+ (2880 x 1800) kijelzővel rendelkezik, amely éles, tiszta képeket garantál, a Snapdragon 870 mobilplatform pedig robusztus teljesítményt biztosít egész napra. A kiemelkedő energiahatékonyság és a nagyméretű, 8840mAh (tip) kapacitású akkumulátor lehetővé teszi, hogy a felhasználók gyorsan váltsanak a megnyitott alkalmazások között, így pillanatok alatt reagálhatnak a különféle munkahelyi igényekre.

Úgy tervezték, hogy növelje hatékonyságot, és minden nap egyre többre legyen képes

A nagy teljesítményű táblagépet számtalan olyan praktikus funkcióval látták el, amelyek maximálisan kiszolgálják a felhasználói igényeket. A MIUI for Pad szoftver – egy exkluzív mobil felhasználói felülettel, a továbbfejlesztett (második generációs) Xiaomi Smart Pen-nel és a Xiaomi Pad 6 billentyűzettel kiegészülve – nagyban javítja a hatékonyságot. A második generációs Xiaomi Smart Pen-nel a korábbiaknál is könnyebb jegyzeteket és képernyőfotót készíteni, vagy épp a rajzoló funkciót használni a kreatív ötletek illusztrálására: az eszköz praktikus gombjaival pillanatok alatt válthatunk a különböző felhasználási módok – írás, festés, színezés, fotózás – között a Jegyzetek alkalmazásban. Ráadásul a kijelző nagyobb pixelsűrűségének köszönhetően a kis betűméretek is könnyebben olvashatók, így görgetés nélkül még több tartalom jeleníthető meg a kijelzőn.

 

 

A Xiaomi Pad 6 használhatóságát a külső billentyűzet még tovább fokozza, hiszen a gyorsbillentyűk tetszés szerint beállíthatók. A Xiaomi Pad 6 középre helyezett, ultraszéles előlapi kamerája rendelkezik a FocusFrame funkcióval, amely automatikusan úgy állítja be a kamerát, hogy a felhasználó egyértelműen a képernyő közepén maradjon. A táblagép négy mikrofonja pedig nagy pontossággal veszi a beszédhangot, és jelentősen csökkenti a háttérzajt még olyan helyeken is, mint a nyitott munkaterek, kávézók és repülőterek. A Xiaomi Pad 6 egy USB 3.2 Gen 1 interfészt kapott, amely gyors adatátvitelt tesz lehetővé, emellett pedig biztosítja az akár 4K felbontású, 60 Hz-es kimeneti videojelet, kiszolgálva ezzel a többfeladatos munkával járó igényeket.

 

 

Keményen dolgozni és keményen játszani – a táblagép, amely éjjel-nappal működik

Legyen szó közösségi médiaplatformokon történő kikapcsolódásról, videók megtekintéséről vagy önfeledt játékról, a Xiaomi Pad 6 ultrahordozható szórakoztató központként teszi a dolgát. Az eszköz támogatja a Dolby Vision-t, így elképesztően élénk vizuális élményt nyújt. A kijelző 99%-os DCI-P3 színskálát kínál 1,07 milliárd színhez (a CIE 2015 szabványt követve) annak érdekében, hogy fényes, lenyűgöző képeket élvezhessünk. A frissítési frekvencia pedig akár 144 Hz5 is lehet, ami garantálja gördülékeny játékélményt. Eközben a TÜV Rheinland által tanúsított alacsony kék fényszint hozzájárul a szemfáradás mérsékléséhez.

 

 

A Dolby Atmos és a Hi-Res Audio támogatásának jóvoltából a Xiaomi Pad 6 négy hangszórót tartalmaz, amely az erőteljes basszustól a magas hangmagasságig széles hangtartományt fed le, így nagyszerű hangélményt nyújt, akár rockkoncertet, akár operát hallgatunk. 

 

 

Karcsú és stílusos társ minden feladat megoldásában

Legyen szó a reggeli ingázásról, városon történő átutazásról, üzleti útról vagy egy egzotikus nyaralásról, a Xiaomi Pad 6 minden helyzetben ideális társ, amelynek mindig táskánkban a helye. A vékony, könnyű és ellenálló Xiaomi Pad 6 alumínium-ötvözetből készült unibody kialakítású, 6,51 mm-es kerettel és mindössze 490 g tömeggel rendelkezik. A Xiaomi Pad 6 a zászlóshajó Xiaomi 13-as sorozat ikonikus dizájnját követi, biztosítva a professzionális és egyben stílusos megjelenést.

Kulcsszavak: Xiaomi, tablet
Vissza