Szűrés

A(z) Xiaomi kulcsszót tartalmazó cikkek

A Xiaomi új termékei élménytelibbé teszik az életünket

2022. október 4. -

A Xiaomi megkezdi új AIoT-termékeinek nemzetközi értékesítését. Ezeket arra tervezték, hogy kényelmesebbé, élménytelibbé és sportosabbá tegyék a hétköznapjainkat: ilyen szerepet szán a cég az új Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívónak, a nedves-száraz Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum porszívó családnak, a Xiaomi TV Q2 televízióknak, a Xiaomi Smart Band 7 Pro okoskarkötőnek és a Redmi Pad táblagépnek.

Tovább

Xiaomi 12T sorozat: részletgazdag képek, még több lehetőség a kreativitás kibontakoztatására

2022. október 4. -

A Xiaomi ma bejelentette a legújabb csúcskategóriás mobiltelefon szériájának, a Xiaomi 12T termékcsalád nemzetközi piacra való érkezését. A készülékeket a technológiai innovációk sora jellemzi, így mind a Xiaomi 12T Pro, mint a Xiaomi 12T a Xiaomi legújabb képalkotó rendszerét kapta meg. Akik kivételes teljesítményre, és a tartalomkészítéshez kreatív funkciókra vágynak, meg fogják találni a számításukat az új készülékekben.

Kulcsszavak: Xiaomi, okostelefon
Tovább

Kiváló felhasználói élmény 49.990 forintos javasolt fogyasztói áron

2022. szeptember 28. -

A Xiaomi bejelentette, hogy megkezdi a Redmi A1 sorozat értékesítését. Az új, belépő szintű Redmi termékcsaládot elegáns design és sokrétű funkcionalitás jellemzi, kiváló felhasználói élményt biztosítva már a 50.000 forint alatti árkategóriában is. 

Kulcsszavak: Xiaomi, okostelefon
Tovább

Hozzánk is megérkezett a POCO F4 GT, a POCO F4 és a POCO X4 GT

2022. július 9. -

A POCO, a világ fiatal tech-rajongóinak körében népszerű technológiai márka magyarországi márkaképviselete egy offline sajtóeseményen jelentette be a POCO legújabb készülékeinek – POCO F4 GT, POCO F4, POCO X4 GT – hazai kereskedelmi árait.

Kulcsszavak: okostelefon, Xiaomi, POCO
Tovább