A HONOR Pad X9 a minden szituációban kiválóan teljesítő új tablet

Kütyü Magazin - 2023. szeptember 5.

A HONOR ma bejelentette HONOR Pad X9 tabletjét. A készülék lenyűgöző, 11,5”-os HONOR FullView kijelzővel, hat hangszóróból álló, a HONOR Histen hangtechnológiát kihasználó, térhatású hangrendszerrel és akár 128GB tárhellyel érkezik. A HONOR Pad X9 kiváló élményt kínál mind a tanuláshoz, mind a szórakozáshoz, amit tovább erősít elegáns kinézete és okos funkciói.

Fantasztikus kijelző a magával ragadó élményért

A HONOR Pad X9 11,5”-os HONOR FullView kijelzője 2000x1200 pixel felbontást, 1,07 milliárd színt és az sRGB színtartomány 100%-át támogatja. Mindemellett kimagasló, 86%-os képernyőaránya fantasztikusan kelti életre a színeket.

Szabályozható, akár 120Hz-es képfrissítéssel zökkenőmentesen futtatja az alkalmazásokat, mindezt akkumulátor-kímélő módon olyan esetekben is, amikor a nagy fogyasztás nem igényelt: például e-bookoknál. A beépített technológiának köszönhetően a készülék a szituációhoz igazítja automatikusan és intelligensen a képfrissítést, így téve rugalmassá a felhasználói élményt.

A HONOR emberközpontú technológiáját tükrözik a HONOR Pad X9 különböző szemkímélő funkciói. A kijelző dinamikus fénytompítással rendelkezik, ami enyhíti a szemek csillóizmaira gyakorolt terhet, folyamatosan minőségi élményt nyújtva. A cirkádián éjszakai kijelzőtechnológia pedig automatikusan melegebb színekre vált, csökkentve a káros kékfény-kibocsátást, ezzel biztosítva a melatoninkiválasztódást, amivel javítható az alvásminőség.

Lenyűgöző hangzás az erőteljes hangrendszerrel

A HONOR Pad X9 hat hangszóróval több irányt lefedve kínál kitűnő hangélményt. Magasabb hangerőszinttel és mélyebb basszussal átfogó sztereóhatásokat biztosít, a hallgatott anyagtól függetlenül. Az eszköz támogatja a HONOR Histent, így garantálva dinamikus, életszerű, 360°-os hangokat, amik tovább gazdagítják az audióélményt. A két alsó hangszóró a hangokat a felületekről visszaverve kínál filmszerű térhatást. Egy speciális technológia pedig intelligensen felismeri az emberi hangokat, pontosabban lokalizálva őket. Ezzel a virtuális tanórák tisztábban hallhatóak, így remek eszközzé téve a HONOR Pad X9-et a tanuláshoz és oktatáshoz.

 

Gördülékeny felhasználói élmény a fejlett hardvernek köszönhetően

4GB memóriával és nagy, 128GB-os tárhellyel a HONOR PAD X9 akár 26 880 képet, 10 752 zeneszámot és 430 HD videót tud tárolni, bőven biztosítva helyet a multimédiás gyűjteményhez. A memóriát az erőteljes, 6nm-es Qualcomm Snapdragon 685 4G processzor használja ki, garantálva a gyors reakcióidőt és a zökkenőmentes teljesítményt, még a nagyobb erőforrást igénylő feladatoknál is.

A teljesítmény kihasználásához a HONOR OS Turbo X és a GPU Turbo X gondoskodnak arról, hogy a hardver és a szoftver problémamentesen működjenek együtt, a lehető legtöbbet hozva ki a HONOR Pad X9 lehengerlő képfrissítéséből, csatlakozási lehetőségeiből, alacsony késleltetési idejéből és hosszú üzemidejű akkumulátorából. 

A HONOR Pad X9-ben egy 7250 mAh-s, hosszú üzemidejű akkumulátor van az egész napos használathoz. A készülék 13 órányi video- és 12 órányi zenestreaminget támogat, ideálissá téve azoknak, akik folyton rajta vannak a hálón.

 

Kifinomult külső, okos élmény

A HONOR Pad X9 elegáns, stílusos és könnyed kialakítású, így csupán 6,9mm vastag és csak 495g a súlya, amivel kiváló hordozható eszköz tanulóknak és szakembereknek egyaránt.

A Google Kids Space támogatásával a HONOR Pad X9 lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy biztonságos tartalmakkal, magával ragadó módon fedezzenek fel, alkossanak és tanuljanak. A felhasználók a Family Link alkalmazással kezelhetik a megtekinthető tartalmakat, és képernyőidő-korlátokat állíthatnak fel, így a szülők nyugodt szívvel engedhetik gyermekeiket a táblagéppel játszani.

 

Ár és elérhetőség

A HONOR Pad X9 az univerzum ihlette űrszürke színben érhető el 102 999 Ft-ért a MediaMarkt és 99 990 Ft-ért az eMAG kínálatából.

Kulcsszavak: HONOR, tablet
Vissza