Vodafone: Korlátlan beszélgetés és adatforgalom 30 napra

Kütyü Magazin - 2023. november 8.

Előfizetési kötelezettség nélkül, 30 napon keresztül biztosít korlátlan adatforgalmat és telefonálást a Vodafone Magyarország új, novembertől elérhető feltöltőkártyás kiegészítő szolgáltatása.

A Vodafone Magyarország 2023. november 3-tól azon feltöltőkártyás ügyfeleknek szeretne kedvezni, akik a kötöttségek nélküli, megfizethető telefonhasználatot részesítik előnyben. Az új szolgáltatás mindössze 12 990 forintért korlátlan belföldi adatforgalmat és korlátlan belföldi beszélgetést, valamint EU roaming környezetben felhasználható 33 GB roaming adatkeretet biztosít az igénylés kezdetétől számított 30 napig. A szolgáltatás a 30 napos időszakot követően automatikusan megszűnik, tehát nem von magával ismétlődő fizetési kötelezettséget.

A Vodafone az új adat- és beszédopcióval azokat az ügyfeleit kívánja segíteni, akiknek csak egy-egy hónapban van szükségük nagy mennyiségű belföldi forgalomra, vagy szívesen próbálnák ki a korlátlanság élményét előfizetési kötelezettség nélkül. 

A korlátlan adatforgalom és telefonálás lehetőségét a My Vodafone mobilapplikáción keresztül vagy SMS-ben aktiválhatja minden feltöltőkártyás ügyfél. 

Az ajánlatról bővebb információ a Vodafone Magyarország honlapján itt érhető el.

Vissza