Gaming mindenkinek: nagy teljesítményű gaming kedvező áron

Kütyü Magazin - 2024. május 15.

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja a G4 sorozat legújabb tagjait az elismert AOC GAMING portfólióból, a 23,8 hüvelykes (60,5 cm) 24G4XE és a 27 hüvelykes (68,6 cm) 27G4XE modelleket. Az idén bemutatott, formabontó, lopakodó repülőgépek által inspirált dizájnnal rendelkező új G4 sorozat, a 24G4X és 27G4X állítható magasságú Full HD modellekkel, valamint a QHD Q27G4X modellel, már elérhető a piacon.

A 24G4XE és a 27G4XE a prémium ár nélkül nagy teljesítményt kereső alapvető gamer közönség kiszolgálására készült, a 24G4XE és a 27G4XE leegyszerűsített alternatívákat képvisel, amelyeknek nincs szükségük semmilyen sallangra, ugyanakkor megtartják a nagy teljesítményű specifikációkat, például a 180 Hz képfrissítési sebességet és az akár 1 ms GtG válaszidőt. Így az új G4 modellek lényegesen elérhetőbbé válnak, és vonzóbb ár mellett elégítik ki a versenyszintű játékélmény iránti igényt.

 

 

Az AOC GAMING 24G4XE és 27G4XE modell 3 oldalon keret nélküli kialakítása tökéletes a kibővített, többmonitoros elrendezésekhez.

 

G4 sorozat – belépő szintű ár, magas szintű teljesítmény

Az AGON by AOC idén bejelentett G4 sorozatba tartozó monitorai a legújabb modellek, amelyek felváltják a korábbi, nagy teljesítményük és kivételes értékük miatt közkedvelt, díjnyertes G2 modelleket. Az új, elegáns, fekete színű, a lopakodó repülőgépek éles szögei által inspirált új, elegáns dizájnnal rendelkező G4 sorozat a külső burkolaton és a fedél alatt is frissítésekkel büszkélkedhet, miközben megtartja kiváló ár-érték arányát. Az AOC GAMING portfóliójának új alapmodelljei a 144/165 Hz modellekről feljebb lépve 180 Hz frissítési rátával rendelkeznek, javítva ezáltal a mozgások tisztaságát és egyenletességét. Az egészséges testtartást és a használhatóságot elősegítő állítható magasságú lábazattal ellátott korábbi FHD modellek, a 24G4X és 27G4X, valamint a QHD Q27G4X is már az első pillanattól kezdve átfogó csomagot kínálnak a játékosoknak.

A 24G4XE és 27G4XE modellek és a két elődmodell közötti fő különbség az egyszerűsített lábazat, amely az alapvető ergonómiai igények kielégítése érdekében állítható dőlésszögű (-5/23°) és csökkenti a teljes költséget. Az optimális megtekintési magasságot más beállítási eszközökkel (állítható asztalok vagy monitorkarok) rendelkező felhasználók számára az új 24G4XE és 27G4XE egyszerűbb lábazatokkal egészíti ki a sorozatot, kedvezőbb árat kínálva ezáltal.

 

 

Éles, gördülékeny vizuális megjelenítés a játék lényegéhez

Mind a 24G4XE, mind a 27G4XE megtartja állítható magasságú testvéreinek kedvelt specifikációit, 23,8 hüvelykes, illetve 27 hüvelykes kijelzőmérettel. Mindkét monitor gyors IPS panellel és Full HD (1920x1080) felbontással büszkélkedhet, amelyet a zökkenőmentes, gördülékeny játékmenet érdekében villámgyors 180 Hz képfrissítési sebesség és akár 1 ms GtG válaszidő egészít ki. A 300 nites fényerő, az 1000:1 kontrasztarány és a HDR10 támogatás révén ezek a monitorok a játékok széles skáláján vannak elemükben és biztosítanak élethű képi megjelenítést.

 

 

Sokoldalúsághoz és immerzióhoz

A sokoldalúság jegyében tervezett mindkét modell 3 oldalon keret nélküli kialakítással rendelkezik, ezáltal ideális a többmonitoros elrendezésekhez. A nagyobb rugalmasságot igénylő játékosok számára mindkét monitor VESA 100x100 rögzítési lehetőséget kínál, amely testreszabott magasság- és szögbeállítások elérése érdekében lehetővé teszi monitorkarok felszerelését. Az Adaptive-Sync támogatás zökkenőmentes és zavaró művi jelenségektől mentes teljesítményt biztosít változó képkockasebesség mellett, így ezek a monitorok minden játékos arzenáljának félelmetes szövetségesei lehetnek. Az új, intuitív OSD menü és az egyszerű G-Menu szoftver pedig olyan játékra összpontosító üzemmódokat és funkciókat kínál, mint a Smart Crosshair vagy a Shadow Control.

A csatlakoztathatóság sem szenved hiányt: mindkét modell 2x HDMI 2.0 és 1x DP 1.4 bemenettel rendelkezik, valamint a teljes multimédiás élmény érdekében 2x 2 W hangszórókat kínál. Ezek a specifikációk biztosítják, hogy a 24G4XE és a 27G4XE monitorok nem csupán a modern játékok követelményeinek felelnek meg, hanem sokoldalúan alkalmazkodnak a különböző szórakoztatási igényekhez és a mindennapi feladatokhoz is.

Árak és elérhetőség

Az AOC GAMING 24G4XE és 27G4XE modellek 3 év garanciával rendelkeznek, és már elérhetőek 159 €, illetve 189 € ajánlott fogyasztói áron.

_____________________________

*A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2023 Q4

Kulcsszavak: monitor, AGON by AOC, AOC
Vissza