A SPARK 20-sorozat készülékeiben a stílus, a funkció és a megfizethetőség találkozik az innovációval

Kütyü Magazin - 2024. május 23.

Magyarországon öt új készülékkel debütált a világ legnagyobb mobilgyártói közé tartozó Transsion Holdings TECNO Mobile nevű okostelefon-márkája. A SPARK széria csúcsmodellje, a SPARK 20 Pro+ kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, 120 hertzes ívelt AMOLED-képernyőt 108 megapixeles hátlapi és ledes villanóval támogatott 32 megapixeles szelfikamerát tartalmaz, mégsem kerül többe bruttó százezer forintnál.

A TECNO Mobile a világ legnagyobb mobiltelefon-gyártói között megtalálható kínai Transsion Holdings innovatív technológiai márkája, amelynek termékei öt kontintens több mint hetven országában érhetők el.   A márka a közelmúltban kezdte meg terjeszkedését a régiónkban, 2024. júniustól a magyar piacon új, SPARK 20 terméksorozatának öt modelljét kezdi értékesíteni. Ezek a belépőszinttől a középkategórián át a felső kategóriában megismert funkcionalitásra vágyók igényeit egyaránt képesek kiszolgálni, legyen szó lenyűgöző kameráról, kiváló teljesítményről, vagy elegáns formatervről.

 

 

Belépőszinttől a megfizhethető zászlóshajó készülékig

A gyártó azokat a felhasználókat célozza a most debütáló készülékekkel, akik számára a műszaki képességek és a látványos dizájn a legfontosabb - a készülékekben a stílus, funkcionalitás és a megfizethetőség találkozik az innovációval. 

A TECNO SPARK széria jelenlegi zászlóshajó modellének számító Spark 20 Pro+ egyik legfontosabb jellemzője a 120 hertzes képfrissítésű, ívelt AMOLED érintőképrnyő mellett a hatalmas, 108 megapixeles hátlapi kamera, amellyel lenyűgöző részletességű és éles képeket lehet készíteni, az AI támogatás révén akár sötétedés után, gyenge fényviszonyok mellett is kiváló minőségű képeket készít. Előlapi kamerája 32 megapixeles felbontással rendelkezik,  a mesterséges intelligencia segítségével automatikusan optimalizálja a fényerőt, a színeket és a kontrasztot, valamint aktiválja az előlapi LED villanót, ha erre szükség van.

Már a belépőkategóriás SPARK Go 2024 modell is számos extrát vonultat fel: egyebek mellett 90 hertzes képfrissítésű érintőképernyőt, gyorstöltést, a streaming szolgáltatások használatakor DTS hangzásra képes sztereó hangszórókat,vagy az 5000 mAh kapacitású akkumulátort.

“Büszkék vagyunk rá, hogy a hazai értékesítés indulásával párhuzamosan elindíthatjuk a magyar nyelvű honlapot, magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunkat, és minden készülékre 2 év garanciát vállalunk” – mondta el a TECNO Mobile készülékek magyarországi bevezetése kapcsán Pozsgai Attila, a Nobilis Hungary ügyvezetője.

 

 

Ezeket a modelleket vezeti be a TECNO Mobile a magyar piacra:

TECNO SPARK 20 Pro+

● 256GB ROM + akár 16GB RAM*

● 108MP-es ultraéles kamera

● 32MP-es előlapi kamera led vakuval

● MediaTek Helio G99 Ultimate processzor

● 120Hz-es, ívelt AMOLED kijelző

● Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó

 

TECNO SPARK 20 Pro

● 256GB ROM + akár 16GB RAM*

● 108MP-es hátlapi kamera

● 32MP-es előlapi kamera led vakuval

● MediaTek Helio G99 processzor

● 6,78’’ 120Hz-es kijelző kameralyuk megoldással

● 33W-os gyorstöltés

 

 

TECNO SPARK 20

● 256GB ROM + akár 16GB RAM*

● 50MP-es hátlapi kamera HDR támogatással

● 32MP-es előlapi kamera led vakuval

● MediaTek Helio G85 processzor

● 5000 mAh akkumulátor

● 18W-os gyorstöltés

 

 

TECNO SPARK 20C

● 128GB ROM + akár 8GB RAM*

● 50MP-es hátlapi kamera HDR támogatással

● MediaTek nyolcmagos processzor

● 5000 mAh akkumulátor

● 18W-os gyorstöltés

● Sztereó hangszóró

 

 

TECNO SPARK Go 2024

● 64GB ROM + akár 6GB RAM*

● 13MP-es hátlapi kamera

● 8MP-es előlapi kamera led vakuval

● Unisoc T606 nyolcmagos processzor

● 5000 mAh akkumulátor

● 10W-os gyorstöltés

 

 

A TECNO Mobile most bemutatott SPARK modelleink mindegyike elérhető lesz egyedi Magic Skin kiadásban is: ezek nem csupán egyedi színűek, hanem különleges anyagból, például vegán bőrből készülnek, amely egyedi tapintást biztosít,  és az alaptípusnál is izgalmasabb, stílusos megjelenést kölcsönöz a készüléknek. A SPARK 20 Go 2024 és a SPARK 20 esetében már indulástól elérhetőek lesznek a különleges hátlapú verziók is, a többi készülék esetében fokozatosan válnak majd elérhetővé ezek a verziók. Az új készülékek mindegyikéhez jár az alapcsomagban az USB adatkábel mellett egy hálózati töltőfej, egy tok és egy fülhallgató is.

Elérhetőség

A TECNO Spark 20 készülékek 2024. júniusában válnak elérhetővé Magyarországon, az Auchan, a MediaMarkt, az eMAG, az Alza, a Euronics és a Pepita.hu kínálatában.

A készülékek ajánlott magyarországi fogyasztói árai:

● TECNO SPARK Go 202439,990 forint

● TECNO SPARK 20C49,990 forint

● TECNO SPARK 2064,990 forint

● TECNO SPARK 20 Pro 79,990 forint

● TECNO SPARK 20 Pro+99,990 forint

________________ 

*Virtulális memória használatával bővíthető a rendszermemória a készülék háttértárából allokálva: 3+3, 4+4, vagy 8+8GB konstrukcióban.

Vissza