Egy napig ingyenes mobilnetet ad a Yettel

Kütyü Magazin - 2024. június 18.

A Yettel célja, hogy ügyfelei szabadon és gondtalanul tesztelhessék a korlátlan mobilnet-élményt, ezért a mobiltársaság hivatalos előhívó számával azonos dátumon, 06.20-án egy napra lekapcsolja az adatforgalmi számlálókat és korlátlan, díjmentes belföldi mobilinternettel lepi meg ügyfeleit.

A díjmentes korlátlan belföldi mobilinternet automatikusan jár 2024. június 20-án 00:00-tól 23:59-ig – lényegében az aznapi adatforgalom nem fogyasztja az előfizetők belföldi adatkeretét. A promóció a Yettel lakossági, valamint a publikus internet-hozzáféréssel rendelkező üzleti ügyfeleire érvényes.

A Yettel egy több mint kétéves program keretében teljes mértékben megújította mobilhálózatát, ami nem csak a már elterjedt 4G technológia kapacitását növelte meg, hanem lehetővé tette a jelenlegi legmodernebb 5G bevezetését is. A technológia a Yettel folyamatosan bővülő 5G-hálózatán mára országosan több mint 900 bázisállomáson érhető el.

 

 

A Yettel a díjmentes és korlátlan mobilinternetet 5G-hálózatán is biztosítja, ami a díjmentes naptól függetlenül is minden Yettel ügyfél számára elérhető, ha rendelkezik ehhez megfelelő készülékkel, és 5G-lefedettségi területen tartózkodik, ami ezen a lefedettségi térképen ellenőrizhető. A mobilinternet sebessége pedig meg fog egyezni az érintett ügyfelek tarifacsomagjának megfelelő sebességgel.

A díjmentes mobilnetet azok a Yettelesek is igénybe tudják venni, akiknek nincs adatkerete.

Vissza