A Huawei a világ leggyorsabban növekvő viselhető okoseszköz márkája 2024 első negyedévében

Kütyü Magazin - 2024. június 24.

A Huawei lett a világ leggyorsabban növekvő viselhető okoseszköz márkája 2024 első negyedévében a Canalys piackutató cég szerint.  A márka folyamatos innovációval erősíti piaci pozícióját, legújabb termékei, többek között a Magyarországon is elérhető HUAWEI WATCH FIT 3 és a HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition okosórák a felhasználók igényeire fókuszálva, sokoldalú funkcionalitással szélesítik a termékek palettáját.

A Canalys piackutató cég legfrissebb jelentése  szerint a Huawei jelentős áttörést ért el a viselhető eszközök piacán 2024 első negyedévében: 46 százalékos éves növekedéssel lett a világ leggyorsabban növekvő márkája.

Ez a sikeres évkezdet nemcsak a Huawei viselhető eszközeinek erős piacvezető szerepét bizonyítja, hanem a márka globális szintű visszatérését is jelzi. Az elmúlt évben és az idei év első negyedévében a gyártó számos innovatív viselhető okoseszközt mutatott be a globális piacon. A HUAWEI WATCH Ultimate sorozattól a HUAWEI WATCH 4 sorozaton át a HUAWEI WATCH GT 4 sorozatig a Huawei folyamatosan továbbfejleszti termékeit, javítva a felhasználói élményt, ezzel széles körű piaci elismerést szerezve.

A gyártó az idei második negyedévében is folytatta az új viselhető eszközök bevezetését, beleértve az új, négyzet alakú okosórát, a nemrégiben Magyarországon is debütáló HUAWEI WATCH FIT 3-at és a prémium kategóriás HUAWEI WATCH 4 Pro Space Editiont. A várakozások szerint a Huawei viselhető okoseszközei a második negyedévben is kiemelkedően teljesíthetnek majd.

Vissza