Elhozzuk neked a Computexet!

Kütyü Magazin - 2024. június 27.

Szeretnénk köszönetet mondani minden vendégünknek és márkapartnerünknek, köztük a Toshibának, a Western Digitalnak, a Samsungnak és a Goldkeynek, hogy eljöttek és részt vettek velünk a 2024-es COMPUTEX-en. Közreműködésük gazdagította az ASUSTOR standján látható tartalmakat. Azok számára, akik nem tudtak személyesen ellátogatni a COMPUTEX-en az ASUSTOR standjára, ebből a közleményből kiderül, hogy miket állítottunk ki idén.

Creator Studio

A Lockerstor Gen3 sorozat az AMD legújabb Ryzen Embedded CPU-it használja. A Ryzen Embedded V3C14 négymagos processzor órajele elérheti az akár 3,8 GHz-et. A Lockerstor Gen3 sorozat két 10 GbE-s, két 5 GbE-s és két USB4-porttal rendelkezik. A Lockerstor Gen3 sorozat 4 és 10 közötti meghajtórekesszel érkezik, míg a teljes kínálatban négy M.2-foglalat található az NVMe SSD-khez. Ez a hardverkombináció teszi a Lockerstor Gen3 sorozatot a valaha volt leggyorsabb adatátviteli, -hozzáférési és -szerkesztési NAS-sá.

 

 

Élő esportközvetítés

A biztonsági mentések tárolása mellett az ASUSTOR NAS-eszközök iSCSi-t is képesek használni a számítógép tárhelyének bővítésére és számos játék telepítésére, míg az ASUSTOR Live segít a közvetítések tárolásában és szinkronizálásában több platformra. Az élő videókat ráadásul a NAS is eltárolja a későbbi kényelem érdekében.

Vállalati szintű valós idejű felügyelet

A Surveillance Center 3.0 bétaverziója elsőként támogatja a platformok közötti használatot az ASUSTOR-nál. Frissítsd ADM-et 4.3.0-s vagy újabb verzióra, hogy többféle böngészőt használhass operációs rendszerek széles skáláján a hálózati kamerák felügyeleti célú telepítéséhez!

Kulcsszavak: ASUSTOR, COMPUTEX 2024, NAS
Vissza