Játékosoknak és influenszereknek is segít az új UPS

Kütyü Magazin - 2024. június 28.

Áramszünet miatt elbukott online csaták, az élő videóközvetítés megszakadása miatt csalódott követők ezrei – ennek üzen hadat a Schneider Electric új szünetmentes tápegysége, amelyet kifejezetten a játékosok, az influenszerek és a streaming közvetítést adók igényeit figyelembe véve fejlesztettek ki. Az új termék, ami nemcsak az áramszünetek során nyújt hasznos segítséget, hanem az áramerősség ingadozása ellen is védi az értékes eszközöket, a mai naptól érhető el Európában. 

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat ma bejelentette, hogy Európában is elérhetővé tette APC Back-UPS Pro Gaming szünetmentes tápegységeit (UPS). Az új, stílusos és a legkorszerűbb technológiákkal felszerelt UPS-t úgy tervezték, hogy megvédje a játékosok eszközeit az áramkimaradásoktól, és stabil, megbízható áramellátást biztosítson energiacsúcsok/ tüskék és hálózati hibák esetén is. 

 

 

Az APC Back-UPS Pro Gaming az első olyan szünetmentes tápegység, amelyet kifejezetten a játékosok, streamerek és influenszerek számára terveztek, és folyamatos áramellátást biztosít még azokban a régiókban is, ahol a villamos hálózat instabil. Ennek köszönhetően az online játékélmény és a közönséggel való kapcsolat az áramszünet alatt is biztosított a játékosok és az élő közvetítést adók számára.  

A robusztus védelem érdekében az APC Back-UPS Pro Gaming UPS szinuszhullámú akkumulátoros tartalékteljesítménnyel rendelkezik, ami biztosítja az érzékeny elektronika és az AVR (automatikus feszültségszabályozás) által megkövetelt egyenletes elektromos áramot, és segít megvédeni az értékes készülékeket a hálózati áramellátás egyenetlenségeitől, amelyek meghibásodásokat okozhatnak, meghosszabbítva ezáltal a játékhoz használt készülékek élettartamát.

Az APC Back-UPS Pro Gaming minden szögből látható, szabadalmaztatott kijelző körrel is rendelkezik, amely tájékoztatja a felhasználót az akkumulátor állapotáról, valamint a túlfeszültségekről, áramkimaradásokról. 

 

 

Az APC Back-UPS Pro Gaming fő funkciói:

Kijelző kör: Amikor a Gaming UPS az akkumulátor tartalék energiájával működik, a reaktor körre pillantva megállapítható, hogy mennyi időt bír még az akkumulátor.

Funkcionális világítás: Amikor a Gaming UPS áramellátási anomáliát észlel – például túlfeszültséget, hirtelen feszültségcsökkenést vagy akár vezetékhibát –, pulzáló fényekkel értesíti a játékosokat.

Négy csatlakozó a szünetmentes áramellátáshoz: A túlfeszültség-védelemmel kiegészített készülék áramkimaradás esetén azonnal ellátja energiával az érzékeny elektronikai eszközöket, például az Xboxot, a PlayStationt, a PC-ket, a televíziókat vagy a routereket/modemeket.

Kettő további, kizárólag túlfeszültség-védelemmel ellátott csatlakozó: A túlfeszültségek és a berendezéseket tartósan károsító „kemény lekapcsolások” elleni védelemre tervezett csatlakozók.

Három elülső USB-port: Az olyan eszközök, mint a játékfejhallgatók és mobiltelefonok feltöltéséhez.

Egyedi kialakítás: Két színváltozatban kapható – Arctic (BGM1500) és Midnight (BGM1500B), mindkettő 12 testreszabható RGB LED-fénnyel, hogy alkalmazkodjon a felhasználó meglévő eszközeihez, játékfelszereléséhez.

„A megbízható áramellátás és az internetkapcsolat alapvető fontosságú a mai játékosok és influenszerek számára, és bármilyen túlfeszültség, energiacsúcs/-kiugrás vagy energiahiány komoly hatással lehet mind a berendezéseikre, mind a közönséggel való kapcsolatukra. Az APC Back-UPS Pro Gaming európai bevezetésével biztosítjuk a drága és érzékeny elektronikai eszközök védelmét az elektromos károktól, hogy a jövő játékosai és véleményvezérei akkor élvezhessék a megbízhatóság előnyeit, amikor a legnagyobb szükségük van rá” – mondta el Elliott Turek, a Schneider Electric európai kategóriamenedzsment igazgatója.    

Kompakt védelem intelligens eszközökhöz

Az új szünetmentes tápegység bevezetésével egy időben a Schneider Electric azt is bejelentette, hogy az APC Back-UPS Connect UPS újra elérhetővé vált és megvásárolható Európában. Az APC Back-UPS Connect egy kompakt szünetmentes tápegység, amely routerek, modemek, VoIP-rendszerek (Voice over IP) és más intelligens otthoni eszközök áramellátására szolgál. A készülék lítium-ion akkumulátorai segítségével akár 4 órás üzemidőt biztosíthat áramkimaradás esetén.

Vissza