Appok a HONOR-tól, amik mindig jól jönnek

Kütyü Magazin - 2024. július 3.

Végre itt a remek lehetőség, hogy külföldre utazzunk, azonban érdemes felszerelnünk okoseszközeinket mindenféle olyan alkalmazással, amik megkönnyítik és kényelmesebbé teszik utazásunkat. A HONOR összeszedett pár appot, amik minden utazásnál jól jönnek.

Mindig a legjobb árakra csapjunk le – Gyakran fordul elő, hogy már lecsaptunk egy remek szállásra, azonban várjuk, amíg a repjegyárak is elérnek egy vállalható szintet. A Hopper ebben segít, ugyanis figyeli az árak alakulását, és értesít, ha ideális szinten vannak. Részletes, alapos, és még arra is figyelmeztet, hogy nagy eséllyel mikor kezdenek el megint emelkedni az árak. Sőt, a szállás- és az autófoglalásban is segíthet. 

Egy kis kultúra sosem árthat – Van, hogy a nyaralás nem szól másról, mint a pihenésről, strandolásról, kikapcsolódásról. Máskor azonban vágyhatunk kultúrprogramokra, és ebben segít a Culture Trip. Az app szakértők segítségével ajánl programcsomagokat, hogy magunkba szívhassuk a helyszínek miliőjét – és tanuljunk is valamit.

 

 

A last minute-re is van megoldás – Egyesek előre megtervezik útjaik minden apró részletét, míg mások haladnak az élet áramlásával, és akár utolsó pillanatban, vagy ott a helyszínen keresnek programokat, sőt, szállást. Ha utóbbi kategóriába tartozunk, akkor a HotelTonight elengedhetetlen társnak bizonyul majd. Lehet előre is foglalni, de lényege, hogy megmutatja: ma este hol és milyen áron találunk szállást. Ilyen esetekben kifejezetten jól jönnek a HONOR készülékei, ugyanis hosszú akkumulátor üzemidejükkel tényleg az utolsó pillanatig kitartanak mellettünk.

Éljük újra emlékeinket – A legrosszabb része a nyaralásnak, hogy véget ér. A Trotter It azonban segít abban, hogy megőrizzük emlékeinket. Egyfajta utazónaplóként szolgál, ahova képeket, videókat, szövegeket menthetünk el, amiket aztán nemcsak mi lapozhatunk fel virtuálisan, hanem megoszthatunk másokkal is – akár buzdítva is őket arra, hogy meglátogassák új kedvenc helyszíneinket.

Vissza