Az Epson újradefiniálja a festékszublimációs nyomtatást

Kütyü Magazin - 2024. július 19.

Az Epson globális technológiai vállalat két új 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóval egészíti ki az Európában is sikeres, legkeresettebb 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóinak sorát. Az innovatív SureColor F9500 és SC-F9500H modellek a SureColor F9400 és SC-F9400H nyomtatókat váltják fel, és jelentős előrelépést kínálnak a termelékenység, a használhatóság és a képminőség terén.

Innovatív tervezés és nagyobb termelékenység

A SureColor F9500 és SC-F9500H nyomtatók kompakt, helytakarékos kialakításúak, elődeikhez képest több mint 300 mm-rel csökkentett magasságúak. Ez az alacsony profilú és letisztult kialakítás lehetővé teszi a telepítést kisebb helyiségekben, és a lapos tetejű kialakítással további munkaterületet biztosít, amely ideális egy laptop elhelyezésére. 

A nagy, 4,3 hüvelykes, dönthető érintőképernyő megjeleníti a nyomtató aktuális állapotát, beleértve a tintaszintet és a nyomtatóeszköz beállításait, így a felhasználóknak minden fontos információ kéznél van.

A SureColor F9500 sorozat jelentős termelékenységnövekedést ér el az új, nagyobb méretű PrecisionCore MicroTFP nyomtatófej beépítésével, amely 4C üzemmódban akár 30%-kal növeli a termelékenységet.

A Media Lifter megkönnyíti az egyfelhasználós működést, így a beállítás egyszerű és praktikus. 

 

Páratlan képminőség és bővített színtér

Az Epson tovább tágítja a színreprodukció határait a SureColor F9500H modellel, amely narancssárga és lila tintákkal konfigurálható. Ez a konfiguráció 20%-kal bővíti a színteret, élénkebb és egyenletesebb színeket biztosítva. A nyomtatók emellett támogatják a fluoreszkáló tintákat, így élénk, vibráló sportruházatot, puha feliratokat és divatalkalmazásokat hozhatnak létre.

A CMYK-val kombinált világos tinták csökkentik a szemcsézettséget és javítják a tónusátmenetet, javítva a nyomtatási minőséget, különösen a szilárd hordozókon. A SureColor F9500 sorozat képes CMYK képadatok feldolgozására és a fluoreszkáló tinták használatával történő nyomtatásra is.

 

Megbízhatóság és felhasználóbarát karbantartás

Az Epson megbízhatóság iránti elkötelezettsége egyértelműen megmutatkozik az SC-F9500 sorozatban a Nozzle Verification Technology (NVT) és a Part OverLap (POL) funkciók integrálásával. Ezek a technológiák automatikusan észlelik a fúvókák állapotát, és ennek megfelelően állítják be a nyomtatási minőséget, így biztosítva a következetes és megbízható teljesítményt.

A felhasználó által cserélhető nyomtatófejek speciális szerszámok vagy szervizelés nélkül cserélhetők, csökkentve az állásidőt és fenntartva a magas termelékenységet. Az 1,6 literes, a korábbi modelleknél 45%-kal nagyobb térfogatú tintacsomagokkal ellátott ömlesztett tinta megoldás tovább csökkenti a nyomtató állásidejét és egyszerűsíti a tintacserét. 

"Az Epson örömmel mutatja be a SureColor F9500 és SC-F9500H modelleket, amelyek megtestesítik az innováció iránti elkötelezettségünket" – nyilatkozta Grant Cooke, az Epson Europe kereskedelmi és ipari termékmenedzsere. "Az új kompakt kialakítás, a továbbfejlesztett termelékenységi és használhatósági jellemzőkkel párosulva új mércét állít fel a festékszublimációs nyomtatásban. Kibővített tintakészleteink páratlan képminőséget biztosítanak, míg fejlett megbízhatósági jellemzőink következetes teljesítményt garantálnak. Ezeket a nyomtatókat úgy terveztük, hogy ügyfeleink változatos igényeit – az élénk sportruházattól a kiváló minőségű puha signage-ig – hatékonysággal és kiválósággal elégítsék ki."

"Az Epson elkötelezte magát a technológia fejlesztése mellett, hogy megfeleljen ügyfeleink változó igényeinek. A SureColor F9500 és F9500H nyomtatókkal olyan megoldást kínálunk, amely nemcsak a termelékenységet és a képminőséget növeli, hanem a fenntartható gyakorlatokat is támogatja."

Az új SureColor F9500 és SC-F9500H 2024 októberétől lesz elérhető.

Vissza