A HONOR Magic V3 újításai

Kütyü Magazin - 2024. augusztus 21.

A HONOR Magic V3 az idei IFA-n mutatkozik majd be, hogy újradefiniálja a könnyű, hajlítható telefonok világát. SuperSaf tech YouTuberrel együttműködve a HONOR már most körbejárja azokat az úttörő technológiákat, amik hozzájárulnak a HONOR Magic V3 kiemelkedő vékonyságához és tartósságához.

A HONOR Magic V3 súlya mindössze 226 g, vastagsága összehajtva pedig csupán 9,2 mm, amivel a legvékonyabb befelé összehajtható telefon lesz a piacon.

További kulcsfontosságú innovációk a HONOR Magic V3-nál:

Fejlett akkumulátor technológia

A HONOR Magic V3 akár 10% szilíciumot is tartalmaz a szilícium-szén akkumulátor 3. generációjánál, és olyan robusztus elektrokémiai szerkezetet hoz létre, amely jelentősen csökkenti az akkumulátor méretét, miközben fenntartja a kiváló teljesítményt.

Szuperszálas anyag

A HONOR Magic V3  speciális, 5800MPa szilárdságú, a kevlárhoz és a szénszálakhoz hasonló anyagoknál jobban teljesítő szálszerkezetet alkalmaz a hátlapon. Ez garantálja egyszerre az erőt és a minimális súlyt.

Szuperacél zsanér

Az eszköz második generációs HONOR Super Steelt alkalmaz, amely 2100MPa szakítószilárdsággal rendelkezik. A zsanértest 2,84 mm vékonyságú lett, így több hely áll rendelkezésre a tartószerkezet szerkezetének megerősítéséhez.

Titán párologtató kamra

A titániumot VC szubsztrátként használva az iparág legvékonyabb, 0,22 mm-es szerkezete marad. A hőleadó felület 22%-kal nőtt, a súly 40%-kal csökkent, a teljesítmény pedig 53%-kal javult az előző generációhoz képest.

Guinness Világrekord-kihívás

A HONOR Bryan Berg Guinness Világrekordtartóval is együttműködik, aki megkísérli megépíteni 8 óra alatt a világ legmagasabb kártyavárát, ragasztó használata nélkül. A pehelykönnyű HONOR Magic V3 kerül majd a konstrukció tetejére.

A közvetítést augusztus 22-én 15:00-tól nézheted: https://youtube.com/live/ZE7KHulDfAc

Addig pedig itt egy ízelítő: 

 

Vissza