Egyedi okostokokkal érkezik a HMD Fusion

Kütyü Magazin - 2024. szeptember 7.

A Human Mobile Devices bemutatta az eddigi legforradalmibb készülékét: megérkezett a HMD Fusion. Az egyedi okostokokkal** kiegészíthető okostelefont teljesen a saját stílusodra szabhatod, és minden eddiginél könnyebben alakíthatod át vele a kedvenc, gyakran használt funkcióidat.

• A Human Mobile Devices megint új szintre emeli a telefondesignt: itt a HMD Fusion, egy végletekig testre szabható okostelefon, amit bármikor könnyedén átalakíthatsz, megjavíthatsz* és új stílusba öltöztethetsz. 

• Alakítsd kedvedre készüléked megjelenését és funkcióit az egyedi okostokokkal**, legyen szó szelfikhez ideális extra körlámpáról, a vezeték nélküli töltésről vagy az extra védelemről. 

• A 108 MP-es hátlapi és 50 MP-es szelfikamerával a HMD Fusion olyan, mintha a saját, személyes fotósod lenne.  

 

 

Minden okostok hat speciális csatlakozón keresztül rögzül a telefonhoz. A tokokkal azonnal kibővítheted a telefonod hardverét és szoftverét: vadonatúj lehetőségeket, teljesen egyedi felületeket vagy akár még nagyobb teljesítményt érhetsz el velük. Ehhez ráadásul egy egyszerűen használható, nyílt forráskódú szoftver- és hardverfejlesztő készletet is adunk: legyen szó kreativitásról, játékról vagy munkáról, a Human Mobile Devices legújabb okostelefonja veled együtt fejlődik – tényleg csak a képzeleted szabhat neki határt. 

 

Gondold újra. Alakítsd át. Javítsd meg. 

Hogy segítsünk az indulásban, a HMD az év végén piacra dobja a teljesen egyedi okostokjait**. Ha odavagy a szelfikért, a Szelfitok igazi főnyeremény lesz számodra: egy beépített, telefonra rögzülő lámpát kapott, amit az előlapi és hátlapi kamerával is használhatsz. A szelfirajongóknak ez igazi áttörés: a tökéletesen integrált kameraalkalmazásnak köszönhetően a HMD Fusion az első olyan eszköz, amivel közvetlenül a telefonodon keresztül állíthatod a fény- és kamerahatásokat. Ráadásul nincs szükség külön töltésre sem: maga a telefon tölti a Fusion hat intelligens csatlakozóján keresztül. 

Te is folyton elejted a telefonod? A Strapatokkal többé nem kell aggódnod, hogy valami baja esik: nemcsak strapabíró, de por- és vízálló, így teljes védelmet nyújt még extrém körülmények között is***. Sőt, vezeték nélküli töltéssel, mágnesekkel és vészhelyzeti gombbal is elláttuk, hogy még a legaktívabb felhasználók is teljesen biztonságban induljanak útnak. 

Ezzel te leszel a nap fénypontja

Az okostokokon túl, a HMD Fusion már önmagában is irigylésre méltó, hála a vékony, de masszív, rozsdamentes acéllal megerősített műanyag váznak. A design a Z generáció kedvenc nyers, grunge stílusát idézi: egyszerű, letisztult, mégis izgalmas. A készülékhez jár egy átlátszó tok is, ami extra védelmet ad anélkül, hogy ormótlan lenne – és ha még több színre vágysz, egy rakás másik Designtok közül válogathatsz.

 

De a HMD Fusion nem csak a külsejével hódít: csúcskategóriás kamerákkal szereltük fel, amikkel bármikor profi szinten örökítheted meg a legfontosabb pillanatokat. Az 50 MP-es szelfikamera olyan funkciókat kínál, mint pl. a szelfigesztusok és a szelfi slow-mo, míg a 108 MP-es hátlapi duplakamera még gyenge fényviszonyok között is csodákat művel – teljesen olyan, mintha lenne egy saját fotósod. 

És ahogy a Human Mobile Devices saját gyártású portfóliójának többi okostelefonja, például a HMD Pulse-széria és a HMD Skyline, úgy a HMD Fusion is a „javítsd magad” szellemében készült. A készülék második generációs javíthatósággal érkezik, így minden eddiginél egyszerűbben cserélhető a törött képernyő, az elhasználódott akkumulátor vagy a hibás töltőport. ​ 

 

 

Ár és elérhetőség 

A HMD Fusion szeptember végétől lesz elérhető Magyarországon, 8/256 GB-os változatban, 119 990 Ft ajánlott fogyasztói áron. 

A szelfitok, strapatok és a wireless töltőtok október végétől lesznek elérhetők.

__________________________

* Az otthoni javítás támogatása bizonyos piacokon az iFixit által érhető el. Részletek itt: ​https://www.hmd.com/self-repair

** Az okostokok külön megvásárolható. 

*** A Strapatok az IEC 60529 szabvány szerinti IP68-as besorolást kapott por- és vízállóság szempontjából, olyan tesztek alapján, amiket a Strapatok megfelelően felszerelt állapotában végeztek el az HMD Fusion eszközzel, készenléti üzemmódban, ellenőrzött laboratóriumi körülmények között (csak édesvíz, legfeljebb 1,5 méteres mélységben, legfeljebb 30 percig). A védelem nem állandó, és a normál használat következtében csökkenhet. Óvatosan törölje szárazra a terméket. Ne töltse az eszközt, és ne csatlakoztasson semmit, ha a csatlakozók porosak, nedvesek vagy párásak. 

 

Vissza