Szűrés

A(z) telefontok kulcsszót tartalmazó cikkek

Teljesen megújult a Mobilfox

2022. augusztus 2. -

A Mobilfox, amely idén ünnepelte 6. születésnapját, teljes változáson ment keresztül, amelynek keretében átalakult a márka kommunikációja és megújult a termékpalettája. Az új arculat és a vállalat teljes külső megjelenése a bátorságról és az önmegvalósításról fog szólni ezután. 

Kulcsszavak: telefontok, Mobilfox
Tovább

Tovább terjeszkedik a Mobilfox Európában

2022. április 20. -

Áprilisban ünnepli hatodik születésnapját a Mobilfox, amelyet 2016-ban, 15 éves korában alapított Diller Kevin. Az egyedi, strapabíró telefontokokat gyártó vállalat azóta hatalmas növekedésnek indult, és jelenleg is folyamatosan terjeszkedik Európában. Márciustól a termékei már Litvániában is kaphatóak, a tervek szerint pedig további mintegy 10 országba szeretnének belépni idén a termékeikkel. 

Kulcsszavak: Mobilfox, telefontok
Tovább

Kaposváron gyártja új telefontokjait a Mobilfox

2021. november 8. -

Mérföldkőhöz érkezett az 5 éves múltra visszatekintő, magyar tulajdonú Mobilfox, amely egyedi és strapabíró telefontokokat gyárt. A vállalat 1,5 milliárdos beruházás keretében Kaposvárra helyezte a gyártásának egy részét. Korábban a tokok szinte kizárólag importból származtak, míg azok nyomtatása saját budapesti gyárukban történt. Az új ProShock termékek bevezetésével azonban azok gyártása teljes egészében hazánkban történik. 

Kulcsszavak: Mobilfox, telefontok
Tovább