Hat modder száll versenybe, hogy újratervezze a TOUGHRAM XG RGB D5-t

Kütyü Magazin - 2024. szeptember 11.

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások egyik vezető márkája elindította a „2024-es Thermaltake RAM MOD Invitationalt”, egy évente megrendezésre kerülő versenyt, amely a világ minden sarkából összegyűjti a moddereket, hogy az előre kijelölt Thermaltake RAM-ot saját mesterművükké alakítsák. Idén hat moddert hívtunk meg Ausztriából, Olaszországból, Japánból, Thaiföldről és az Egyesült Királyságból, hogy alakítsák át a TOUGHRAM XG RGB D5 DDR5-memóriát.

A résztvevő modderek meghatározott időkeretet kapnak a RAM hűtőbordáinak módosítására, anélkül, hogy megváltoztatnák magának a RAM-nak az általános megjelenését és elrendezését. A versenyzőknek kötelező a TOUGHRAM XG RGB D5 moduljaink használata, és nem építhetik be a RAM-ot egy alaplapba vagy PC-be. Azonban készíthetnek egy displayt vagy platformot a moduloknak, viszont azokat nem lehet átalakítani, és az eredeti kialakításnak kell a fő hangsúlyt kapnia.

A versenyzők az első három helyért, valamint az összesen 5000 dolláros nyereményalapért versenyeznek, és az eredetiség, a tervezési koncepció, a végleges fotók és a videó minősége alapján értékelik őket. Ha a versenyző egy displayt épített a RAM-hoz, a moddernek mind az állvánnyal, mind az állvány nélkül készült fotókat és videókat is be kell mutatnia.   

Az értékelést a Thermaltake zsűritagjai és a TT vezérigazgatója, valamint gondosan kiválasztott profi modderek végzik. A Tt közösség tagjai szintén hozzájárulnak az egyes versenyzők végső pontszámának 30%-ához. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy elképesztő díjakat nyerj (beleértve a TOUGHRAM XG RGB DDR4-memóriát, a View 270 TG ARGB Matcha Green közepes méretű toronyházat és még sok mást) a tippelős és a végső nyereményjáték-esemény során a Tt közösséghez való csatlakozásoddal, ahol kifejezheted támogatásod kedvenc RAM-moddered felé!

 

 

A 2024-es Thermaltake RAM Mod Invitational 1. évadának szereplője a TOUGHRAM XG RGB-memória

A kiváló minőségű komponensekből összeállított TOUGHRAM fekete és fehér változatban kapható, DDR4- és DDR5-variánsokkal. AA TOUGHRAM XG RGB egyedi kialakítása két eltérő színű alumíniummal rendelkezik, középen egy krómcsíkkal és 16 LED-del a dinamikusabb világítási élményért, nagy játékteljesítményt nyújtva élénk RGB-színekkel.

Ismerd meg a moddereket!

Ronald Bodinger (Ronnie) Ausztriából származik és öt év tapasztalattal rendelkezik saját vállalkozása, a Game Console Modding működtetésében. Az elektronikai eszközök szétszedése iránti megszállottságának és a videózás iránti csillapíthatatlan kíváncsiságának eredménye a YouTube-csatornája – a TekTherapy, ami megalapozza a hitelességét, mint erős versenyző. 

Cristiano D'anna egy olasz modder, aki lelkesen szereli szét és rakja össze a tárgyakat. Első számítógépét 15 évvel ezelőtt építette és 2016-ban kezdett el moddingolni. A közösségi médiában Crdmodding néven van jelen és élvezettel készíti el egyedi buildjeit. 

Marco Di Silvestre, egy másik olasz modder, aki a modding művészetének szenteli magát. Az új formák és a legújabb PC-k mindig a radarján vannak. Innovatív PC-projektjeit számos nemzetközi technológiai rendezvényen, például a COMPUTEX-en is kiállították már. 

Ronnie Hara brazil származású, aki több mint 30 éve él Japánban. Tehetségének és kemény munkájának köszönhetően számos versenyen vehetett részt, valamint nagy cégekkel és hírességekkel dolgozhatott együtt. Ronnie háláját fejezte ki a Thermaltake felé, és izgatottan várja, hogy részt vehessen az idei versenyen.

A thaiföldi Jengki Wmp hisz abban, hogy a lehetetlen is megvalósítható. Biztos benne, hogy bármit meg tud valósítani, amit csak megálmodsz. Ez az erős versenyző arra bíztat, hogy kövesd a munkáját, és lásd, hogy hogyan valósítja meg álmait.

Michael Dexter, az Egyesült Királyságból származik, önmagát pedig amatőr, mégis félig profi gépházmoddernek nevezi. Már 5 éve foglalkozik PC-moddinggal. Olyan alapvető szerszámokkal dolgozik, amelyeket bárki beszerezhet a helyi barkácsboltban, és célja megmutatni, hogy a művészetet anélkül is megvalósítható, hogy az a Föld létébe kerülne. 

A szavazás menete és szabályai

A heti szavazások a Tt Community fórumon zajlanak, a nyereményeket pedig azok a tagok zsebelhetik be, akik voksolnak.  Választhatsz, hogy asztali számítógépen vagy mobileszközökön keresztül szavazol.

A TT Community platform (http://community.thermaltake.com/) minden felhasználó számára nyitott. Csatlakozz közösségünkhöz, beszélgess, és ossz meg értékes információkat valamint tapasztalatokat másokkal is! Véleményeddel és ötleteiddel te is segítheted munkánkat, hogy jobban megismerhessük elvárásaidat szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban. Ne habozz, regisztrálj és szavazz kedvenc modderedre!

Vissza