Hatékonyságnövelés az iskolától az igazgatótanácsig

Kütyü Magazin - 2024. szeptember 11.

Az új tanév kezdetével itt az ideje, hogy visszatérjünk a rutinhoz, és újra a hatékonyságra összpontosítsunk. A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hangalapú kommunikáció egyik vezető vállalata a modern élet követelményeihez különböző, a feladatok egyszerűsítésére és a hatékonyság növelésére tervezett funkciókkal tesz eleget.

Idén ősszel a Viber bevezeti a „Kommentelés a közösségekben”, a csoportokban a „Mindenki megemlítése”, valamint a „Megosztható konferenciabeszélgetés linkek” funkciót, amelyek mind a kommunikáció egyszerűsítését célozzák. Az olyan meglévő eszközök, mint az MI chat-összefoglaló, a Jegyzeteim és a Mappák továbbra is fokozzák a produktivitást és a szervezést, illetve segítik a felhasználókat, hogy zökkenőmentesen állhassanak át a vakáció után. Ha pedig napközben nem engedélyezett, hogy a tanulóknál legyen a telefonjuk, a tanítás után könnyedén átláthatják, miről maradtak le, és folytathatják az online kommunikációt.

A kommunikáció magasabb szintre emelése a közösségekben és a csoportos csevegésekben

Az ősz beköszöntével az emberek egyre gyakrabban vesznek részt csoportos csevegésekben. A Viberen a közösségek és a csoportos csevegések kiválóan alkalmasak arra, hogy összehozzák a felhasználókat, és elősegítsék a közös érdeklődési körökön alapuló kapcsolatokat. Míg a Viberen a csoportok jellemzően kisebbek és ideálisak a privát kapcsolatokhoz, a közösségek sokkal nagyobb, nyilvános csoportok, amelyek tökéletesek iskolai, üzleti, hobbi és szomszédsági ügyekhez. A hagyományos csoportokkal ellentétben a közösségek lehetővé teszik az új tagok számára, hogy lássák a csevegési előzményeket, korlátlan médiatárhellyel rendelkeznek, ahol fényképek, videók és fájlok menthetők, és a tagok telefonszámai rejtve vannak, így biztonságos felületet biztosítanak az új emberek megismeréséhez. A Viber a közösségeket a kommentelés bevezetésével fejleszti, lehetővé téve a felhasználók számára a beszélgetések hatékonyabb kezelését és rendszerezését. Mostantól a beszélgetések az egyes üzenetek alatt található, külön erre a célra kialakított megjegyzés rovatban zajlanak, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy közvetlenül megszólítsák az egyes címzetteket.

A Viber a csoportokban folytatott beszélgetéseket is egyszerűsíti a „Mindenki megemlítése” funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen üzenetben értesítsék az összes résztvevőt. Ez biztosítja, hogy mindenki naprakész maradjon a fontos bejelentéseket és megbeszéléseket illetően.

 

 

Hatékony összekapcsolás az asztali alkalmazással

A Viber bevezeti a megosztható híváslinkeket, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy belső és külső konferenciahívásokhoz linkeket hozzanak létre és osszanak meg. Kezdetben az asztali felhasználók számára elérhető a linkek létrehozása, de bármely felhasználó csatlakozhat a híváshoz, feltéve, hogy rendelkezik Viber-fiókkal. Ezek a linkek rugalmasságot biztosítanak, mivel a felhasználók csatlakozhatnak a számukra megfelelő időpontban, anélkül, hogy közvetlen hívást kapnának. A hívásoknak nincs kijelölt „tulajdonosa”, és csak akkor érnek véget, ha minden résztvevő elhagyja a dedikált linket. Ezt a funkciót úgy tervezték, hogy javítsa a felhasználói élményt azáltal, hogy hatékonyabb módot biztosít a kollégákkal, barátokkal és családtagokkal való kapcsolattartásra. 

Gyors döntéshozás az MI chat-összefoglalóval

A Viber a hatékonysági eszköztárát is ötvözte a mesterséges intelligenciával, és olyan technológiai újításokat kínál, amelyek célja a beszélgetések és a feladatok hatékonyabbá tétele. Az összes csevegés gyors átolvasása érdekében az MI chat-összefoglaló a ChatGPT technológiát használja, hogy az olvasatlan üzenetekből biztonságosan és megbízhatóan kivonatolja a lényeges információkat egy tömör és könnyen olvasható összefoglalóba, amelyet a felhasználó egy kattintással generál. Ez gyors, megalapozott döntéseket tesz lehetővé, és segít a felhasználóknak, hogy páratlan gyorsasággal és hatékonysággal száguldjanak át az üzeneteiken.

 

 

Napi feladatok áttekintése a Jegyzeteim segítségével

A Jegyzeteim tartalmai zökkenőmentesen szinkronizálódnak minden eszközön, így biztosítva, hogy a fontos üzenetek, jegyzetek és emlékeztetők egy szervezett helyen legyenek. Segítségével a felhasználók könnyedén kezelhetik a tennivalókról vezetett listáikat, ha egy üzenetre kattintva kipipálhatják azt, és ha befejezték, elrejthetik az aktuális listáról. Az emlékeztetők létrehozása is egyszerű, a felhasználók mindössze jobb egérgombbal kattinthatnak egy üzenetre, és beállíthatják az emlékeztető dátumát és időpontját.

Csevegések szervezése és kezelése Mappákkal

A Mappák segítségével a felhasználók digitális határokat állíthatnak fel a magánéletük és a munkájuk között. Ez a funkció kategóriák szerint rendezi a csevegéseket, így megakadályozza, hogy véletlenül rossz személynek küldjenek üzenetet. 

„Akár dolgozó szakember, akár elfoglalt diák, aki egyszerre kezeli az iskolai és a családi kötelezettségeit, mindig keressük a jobb lehetőségeket, hogy megkönnyítsük a felhasználók életét” – nyilatkozza Daniela Ivanova, a Rakuten Viber európai növekedési vezetője. „A hatékonysági eszköztárunk lehetővé teszi felhasználóink számára, hogy maximalizálják produktivitásukat, ami összhangban áll azzal a küldetésünkkel, hogy az a szuper alkalmazás legyünk, amelyre a magyarok mindennapi szükségleteik és legfontosabb interakcióik során támaszkodnak.” 

Vissza