Beépített Google TV rendszerrel érkeznek az új ViewSonic projektorok

Kütyü Magazin - 2024. október 28.

A ViewSonic Corp., a vizuális megoldások egyik globálisan vezető vállalata bemutatja két új projektorát – az X1-4K Prót és az X2-4K Prót. A még jobb konzolos játékélményre tervezett projektorok QHD (1440p) felbontású képet nyújtanak villámgyors 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, ultra sima játékélményt és részletes vizuális megjelenítést biztosítva egy 100 hüvelyknél is nagyobb képernyőn. A natív 4K-s UHD vizuális teljesítményt kiegészítő, beépített Harman Kardon hangsugárzók mozi minőségű hangzást nyújtanak, míg az integrált Google TV zökkenőmentes hozzáférést biztosít számos streaming lehetőséghez, valóban lenyűgöző és mindent magába foglaló otthoni szórakoztatási élményt teremtve.

„A hagyományos gaming kijelzőkkel összehasonlítva a projektorok páratlanul lenyűgöző élményt és nagyobb beállítási rugalmasságot nyújtanak, így nem meglepő, hogy egyre népszerűbbé válnak a konzolos játékok világában” – nyilatkozta Dean Tsai, a ViewSonic projektorokért és LED kijelzőkért felelős üzletágának vezérigazgatója. „Erre a trendre válaszolva tavaly bemutattuk a világ első „Designed for Xbox” gaming projektorokat, az X1-4K-t és az X2-4K-t, amelyek új iparági mércét állítottak fel és folyamatosan pozitív piaci visszajelzéseket kapnak. Most izgatottan várjuk a frissített modellek, az X1-4K Pro és az X2-4K Pro megjelenését. Ezek a modellek nemcsak a vizuális megjelenésen javítanak, hanem beépített Google TV rendszerrel érkeznek, olyan átfogó megoldást kínálva, amely megfelel a széleskörű otthoni szórakoztatási igényeknek.”

 

 

Példátlanul elragadó a következő generációs játékélményért

Az X1-4K Pro és az X2-4K Pro projektorok példátlan szintre emelik a játékélményt. Ezek a modellek QHD (1440p) felbontást kínálnak 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, ami lenyűgözően sima játékmenetet tesz lehetővé tisztasággal a 100 hüvelyknél nagyobb képernyőkön. Az ultra alacsony 4,2 ms-os bemeneti késleltetés és a 240 Hz-es frissítési gyakoriság (1080p-s felbontásban) lehetővé teszi a kompetitív gamereknek, hogy teljesen elmerüljenek az akcióban, minden pillanatot páratlan pontossággal és reakcióképességgel átélve.

A 0,65 hüvelykes, nagy kontrasztarányú DMD-chip segítségével a projektorok kivételes tisztasággal és mélységgel keltik életre a legsötétebb jeleneteket, hogy a felhasználók minden részletben elmerülhessenek. Emellett a beépített Harman Kardon hangszórókkal párosított X1-4K Pro és X2-4K Pro mozi minőségű hangzást nyújt, minden játékmenetet valóságos moziélménnyé alakítva.

 

 

Minden az egyben otthoni szórakoztatóelektronikai megoldás

Az X1-4K Pro és az X2-4K Pro projektorok lebontják a játék és a szórakozás közötti határokat, all in one szórakoztatóközponttá alakítva őket. A beépített Google TV-vel a projektorok közvetlen hozzáférést biztosítanak a vezető streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, a YouTube és a Disney+, megszüntetve a további rendszerek vagy USB-eszközök szükségességét. A felhasználók lenyűgöző 4K-s UHD-felbontásban, HDR-rel kiegészítve élvezhetik kedvenc streaming tartalmaikat, kristálytiszta és dinamikus vizuális megjelenítést nyújtva. Ezt az egyszerűsített élményt tovább javítja a HDMI eARC támogatása, amely lehetővé teszi a külső hangrendszerek integrálását, valamint egy lenyűgöző audiovizuális környezetet teremt, amely egyaránt ideális filmnézéshez és játékhoz.

 

 

Egyszerű telepítés a lenyűgöző szórakozáshoz

Egyszerű telepítési funkcióikkal az X1-4K Pro és az X2-4K Pro projektorok zökkenőmentesen átalakítanak át bármilyen teret egy fejlett gaming- vagy házimozi setuppá. Az X1-4K Pro függőleges lencseeltolással érkezik, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók erőfeszítés nélkül állítsák be a vetített kép függőleges helyzetét anélkül, hogy fizikailag meg kéne mozdítani a projektort, könnyedén alkalmazkodva a szoba meglévő belső elrendezéséhez. Eközben a rövid vetítési távolságú X2-4K Pro kiválóan teljesít a kompakt helyiségekben, és mindössze 1,5 méterről képes egy nagy méretű, 100 hüvelykes képet vetíteni. Mindkét modell rendelkezik vízszintes és függőleges trapéz-, valamint 4 pontos sarokkorrekcióval a precíz képbeállításért, biztosítva a tökéletes alakú vetítést még oldalról is.

A termékek elérhetősége és árazása országonként változhat. A két modell Európában várhatóan 2025 januárjában jelenik meg. 

Kulcsszavak: projektor, ViewSonic
Vissza