Szűrés

A(z) projektor kulcsszót tartalmazó cikkek

Az LG CineBeam Qube 4K szinte bármilyen helyiséget stílusos mozivá varázsol

2023. december 31. -

Az LG Electronics (LG) a 2024-es CES kiállításon mutatja be legújabb, műtárgyként is értelmezhető projektorát, az egyedülálló LG CineBeam Qube-ot (HU710PB modell). Az új, 4K felbontásban vetítő, kompakt kialakítású modell azonnal mozivá varázsol bármilyen teret, 360 fokban elforgatható fogantyújával pedig könnyen hordozható. A projektor stílusos belsőépítészeti kiegészítőként is helyt áll, szemet gyönyörködtető minimalista esztétikája modern kifinomultságot kölcsönöz bármilyen helyiségnek.

Tovább

Néhány érv a projektorok mellett

2023. november 14. -

A Black Friday a lehető legjobb alkalom arra, hogy beszerezzük azokat az elektronikai eszközöket, amelyekre már régóta áhítozunk. A tévé minden évben slágertermék, de ha hamisítatlan otthoni moziélményre vágyunk, érdemes lehet fontolóra vennünk egy projektor beszerzését.

Tovább

A BenQ bemutatta legújabb, X sorozatú, lenyűgöző gamer projektorait

2023. szeptember 27. -

A BenQ, a világ vezető DLP 4K projektormárkája, és a digitális életmód eszközök innovátora két vadonatúj 4K HDR okosprojektort hozott a piacra Európában az AAA konzolos játékokhoz, amelyeket arra optimalizáltak, hogy a játékosok példátlan szintű in-game audiovizuális részletekben merülhessenek el otthonuk bármely helyiségében.

Kulcsszavak: BenQ, projektor
Tovább

Az új BenQ projektorok álomszép Full HD minőséget nyújtanak

2023. augusztus 12. -

A BenQ, a digitális életmód-eszközök nemzetközileg elismert innovátora bemutatta a hordozható projektorok új sorozatát, amely új szintre emeli az otthoni szórakozást a Full HD 1080p mennyezeti vetítéssel, és a beépített Android TV-vel és Netflixszel.

Kulcsszavak: projektor, Benq
Tovább