Már csak két napig kapható kedvezményes jegy a VOLT-ra

Tóth Bálint - 2011. június 15.

Már csak két napja van annak, aki nem szerezte még be a jegyét a VOLT-ra, de nem teljes áron szertené azt megvenni a helyszínen, ugyanis a jegyirodák június 17-ig biztosítják a kedvezményes elővásárlási lehetőséget, ezután csak teljes áron (ami megegyezik azzal, amit a helyszínen kellene fizetni) kaphatóak a karszalagot érő bizonylatok.

Már csak kevesebb mint húsz nap van hátra addig, amíg kezdetét veszi Magyarország egyik legnépszerűbb vidéki fesztiválja, a VOLT.

 

A Fesztiválon a legnagyobb hazai előadók és zenekarok mellett idén is olyan nemzetközi sztárok lépnek fel, mint a My Chemical Romance, a Thirty Seconds To Mars, a Pendulum, Moby vagy Paul Kalkbrenner.

 

A VOLT nyitónapján, június 28-án is már jobbnál jobb programok várnak mindenkit a fesztiválnak otthont adó Lővér Kempingben. Lesz Budapest Bár és Magna Cum Laude koncert, levetítik a Kispál és a Borz tavalyi búcsúkoncertjén készült filmet, és ismert hazai DJ-kkel bulizhatunk hajnalig.

 

A kapunyitás előtt alig több mint két héttel elkészült a VOLT térképe,ami megtalálható a volt.hu-n.

 

Már látható a TV csatornákon a VOLT szpotja is, mely egy pályázat útján valósult meg, melyen a benne szereplők a beküldött kisfilmekkel vettek részt.

 

Kulcsszavak: fesztivál
Vissza