Megjelent a Tesco új alkalmazása okostelefonokra

Kütyü Magazin - 2011. október 17.

A Tesco Magyarország mobil alkalmazás segít bevásárlólistát készíteni az akciós termékekből, és oda is vezet a legközelebbi Tescóhoz.

 

Mindenki szeretne könnyebben, egyszerűbben és takarékosabban élni.

Ebben nyújt segítséget a Tesco által bevezetett telefonos alkalmazás, amely forradalmasította a bevásárlást. Az AppStore ingyenes applikációjának letöltésével, egy gombnyomással elérhetőek a fontosabb termékkategóriák és a bővebb termékinformációk. A vásárlók így elsőként értesülhetnek a legjobb ajánlatokról, azonnal átlapozhatják bármely Tesco áruház akciós katalógusát, valamint akár útközben összeállíthatják bevásárlólistájukat a kiválasztott termékekből.

Az új rendszer lehetővé teszi a bevásárlólista mentését és elektronikus úton történő továbbítását is. Továbbá az áruházkereső és navigáló funkciók segítségével az alkalmazás használói könnyedén megtalálhatják az általuk kiválasztott, vagy hozzájuk legközelebb eső Tesco áruházat.

Az egyszerű kezelési felület mindenki számára elérhetővé teszi a kényelmesebb, gyorsabb és gazdaságosabb bevásárlást.

A Tesco mobil alkalmazás jelenleg iPhone készülékekre tölthető le, de november elejétől már azon okostelefonokra is, melyek minimum 2.1 androidos operációs rendszerrel rendelkeznek.

Az áruházlánc egy játékos animáción keresztül mutatja be mobil alkalmazás kezelését:

Vissza