Elérhető a PES 2012 az Xperia PLAY készülékhez

Kütyü Magazin - 2011. november 7.

A Sony Ericsson bejelentette, hogy megjelent az Xperia PLAY készülékre a Pro Evolution Soccer 2012 (PES 2012), a KONAMI népszerű futballjátékának újabb darabja.

A PES 2012 elődjéhez, a PES 2011-hez képest számos újítást tartalmaz, így a játékosok továbbfejlesztett mesterséges intelligencia által vezérelt ellenfelekkel mérkőzhetnek meg, miközben élvezhetik a gyorsabb és kifinomultabb animációt, valamint optimalizált, PlayStation Certified irányítást, a legteljesebb játékélményért. A játék korábban bejelentett funkcióiról a rajongók és a kritikusok egyaránt elismerően nyilatkoztak.

A PES 2012 exkluzív UEFA licenceket is kapott, így játszható benne az UEFA Bajnokok Ligája, az UEFA Európa Liga és az UEFA Szuperkupa is.

A játék rövid ideig kizárólagosan az Xperia PLAY készülékre lesz elérhető, majd más androidos készülékekre is megjelenik.

„A PES 2011 népszerű játéknak számított az Xperia PLAY készüléken és jól példázta, mennyire jelentős hozzáadott értéket jelent a sportjátékoknál a kifejezetten erre a célra tervezett játékvezérlő, mivel itt az ügyességhez és a technikához olyan kontroller szükséges, amely lehetővé teszi a gyors reagálást. A PES 2012 ennek a legendás focijátéknak újabb lépcsőfoka, és bizonyítéka azon elkötelezettségünknek, hogy egyedülálló játékvilágot teremtsünk az Xperia PLAY készülékeken” – nyilatkozta Tim Harrison, a Sony Ericsson tartalommarketing és stratégiai igazgatója.

Vissza