3D videokamera 99 dollárért – Vivitar 790HD

Farkas Norman - 2011. november 22.

A Vivitar bemutatta pénztárcakímélő megoldását, mely kiváló alternatívát jelenthet azok számára, akik 3D-ben szeretnék megörökíteni életük emlékezetes perceit, viszont nem akarnak kiadni egy rakás pénzt egy olyan eszközre, amely ezt lehetővé teszi.

A maximum 5,1 megapixeles fotók készítéséhez 4x-es digitális zoom áll rendelkezésünkre, a megörökített pillanatokat pedig a kütyü kihajtható, 2,7 hüvelykes LCD képernyőjén nézhetjük vissza. Az eszköz tartalmazza az olyan digitális fényképezőgépektől elvárt funkciókat, mint az arcfelismerés, a pictBridge, az anti-shake, vagy a sorozatfelvétel.

A 790HD 16MB belső tárhellyel bír, melyet szerencsére bővíthetünk akár 32GB-os microSD kártyával is. A fix fókuszos szerkezetet analóg mikrofonnal és HDMI kimenettel szerelték fel. A kamera energiaellátásáról egy beépített lítium akkumulátor gondoskodik, mely egy töltéssel akár 60 percnyi 3D videofelvételt képes biztosítani.

A videókat rögzíthetjük 1280 x 720 (HD), 640 x 480 (VGA) és 320 x 240 (QVGA) felbontásban, HD felvételkor 25fps, egyéb esetben 30fps sebességgel. Hatpercnyi 720p minőségű 3D videó körülbelül 1GB tárhelyet igényel.

Mint látod, az alacsony ár megkíván némi kompromisszumot. Akit nem zavarnak túlzottan a kamera hiányosságai, annak jó választás lehet a Vivitar 790HD, hiszen egy 3D-képes kamerát kap kifejezetten olcsón.

További infókat a Vivitar oldalán találsz a termékről.

Kulcsszavak: Vivitar, 3D, videó, kamera
Vissza