Önregeneráló iPhone tok a Nissan-tól - Scratch Shield

Borostyán Blanka - 2012. január 18.

A speciális bevonattal ellátott Nissan Scratch Shield tok külső beavatkozás nélkül tünteti el magáról a sérüléseket. Egyelőre nem tudni, hogy mennyibe fog kerülni az „öngyógyító” újdonság, de – a gyártó szerint - biztosan lesz rá kereslet.

Az önregeneráló burkolat már 2005-ben bemutatatásra került a Japán autógyártó, a Tokiói Egyetem és az Advanced Softmaterials közös munkájának gyümölcseként. A speciális kémiai szerkezettel bíró anyag akár egy óra, de maximum egy hét leforgása alatt képes visszanyerni eredeti - karc- és sérülésmentes - formáját. Persze ne gondoljunk túl nagy varázslatra, az anyag csupán a kisebb karcolásokat képes eltünetetni magáról.

Az akrilnitril butadién sztirol alapú műanyag iPhone tokokat biztos nagy örömmel fogadják a felhasználók, akik egy hosszú távon használható, szépségét megtartó kiegészítőt szeretnének vásárolni Apple mobiltelefonjukhoz.

Bár a kiegészítő várható árát nem ismerjük, már most reméljük, hogy egyre több a Nissan Scratch Shield-hez hasonló tartozék lát napvilágot a jövőben.

Vissza