Okostarifa már 1990 forintos havidíjtól

forrás Prim Online - 2012. február 2.

A Telenor február 2-ától érvényes készülékajánlata mellett most jelentős kedvezménnyel, 1990 forintos havidíjért érhető el az Okostarifa 90 tarifacsomag, amely belföldön korlátlan böngészést, e-mailezést, navigációt és Facebook hozzáférést kínál.

Az okostelefonok és a mobilon való rendszeres internetezés egyre többek számára válik a mindennapok elengedhetetlen részévé. Ezt támasztja alá a Telenor és a Free Association Kft. közös kutatása is, mely szerint az okostelefon tulajdonosok tábora 2011. februárja és novembere között mintegy 7%-kal bővült. A növekedés a fiatalabb generáció körében kiugró: a 20-29 évesek 40%-a, a 15-19 éveseknek pedig mintegy 66%-a használ ilyen készüléket. Ez utóbbi korcsoportban három hónap alatt ez az arány ugrásszerűen, 20%-kal emelkedett. A Telenor felmérése arra is rámutat, hogy az okostelefon tulajdonosok egyre többen fedezik fel a készülékükben rejlő lehetőségeket. Tavaly február és november között 23%-kal nőtt azok száma, akik naponta többször neteznek a mobiljukon. Decemberben pedig már minden második értékesített készülék okostelefon volt a Telenornál.

A kutatásból az is kiderül, hogy a mobiltelefonok legnépszerűbb funkciói – kamera, bluetooth, zenehallgatás – mellett a Facebook használatát ma már szinte nélkülözhetetlennek tartják a felhasználók. A készülékükön netezők több mint 80%-a telefonján is rendszeresen böngészi a legnagyobb közösségi oldalt.

Azok számára, akik tervezhető költségek mellett szeretnének csatlakozni az internetező okostelefon tulajdonosok közösségéhez, a Telenor akciós havidíjjal, a szerződés megkötésétől számított két hónapig 2990 helyett 1990 forintért kínálja Okostarifa 90 előfizetését. Az akciós feltételek mától élnek kétéves hűségnyilatkozat és kétéves tarifamegtartás mellett, készülékvásárlás esetén.

A belföldön korlátlan böngészést, emailezést, navigációt és Facebook-használatot is tartalmazó különböző Okostarifa csomagok mellé egyes készülékek már 0 forinttól elérhetők kétéves hűségnyilatkozattal és kétéves tarifamegtartással, új előfizetés vásárlásakor.

Új készülékkel bővül a Telenor Hipernet-képes eszközajánlata is.

A mobilszolgáltató kínálatában mától megtalálható Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus Hipernet 21 előfizetéssel 14990 forintos, a Huawei MediaPad 9980 forintos, a népszerű Samsung Galaxy Tab 10.1 pedig 19990 forintos kezdőrészlettel vásárolható meg.

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus

A Dell Inspiron 15R laptop Hipernet-képes modemmel 19990 forint kezdőrészlettel, Hipernet 42 előfizetéssel érhető el. 

Az ajánlatok kétéves hűségnyilatkozat és kétéves tarifamegtartás mellett érvényesek.

Akik meglévő készülékükön szeretnék kipróbálni a Hipernet élményt, azok most akciós havidíjjal választhatnak háromféle csomag közül. A Hipernet 7 és 21 esetében az első hónapban, míg a Hipernet 42-vel az első két hónapban 990 forintos havidíjért lehet internetezni. Az ajánlatok két év hűségnyilatkozattal és két év tarifamegtartással érhetők el, a Hipernet-képes modemet az előfizetések mellé 0 forintért adja a szolgáltató.

Szintén február 2-ától érhető el a Telenor új, kisvállalkozói ajánlata. Az internetképes Nokia C2-01 Menedzser 4000, a Nokia C5-03, a Nokia Asha 300, és a Samsung Xcover 271 pedig Menedzser 7000 tarifacsomaggal már 0 forintért megvásárolható kétéves hűségnyilatkozattal és kétéves tarifamegtartással.

Nokia Asha 300

 

Vissza