Fotón a Nokia Lumia 610?

Farkas Norman - 2012. február 17.

A finn gyártó készülékeivel kapcsolatos hírekre fókuszáló Nok4Us blogon jelent meg a Windows Phone Tango alapú Nokia Lumia 610 fotója. Az eddigi legolcsóbb WP platformot képviselő Nokia készülék hivatalos bemutatására a közelgő Mobile World Congressen kerülhet sor.

Az alant látható fotó alapján a jövevény igazán élénk színvilággal rendelkezik - ám a minősége és eredete miatt némi fenntartásokkal kezelendő a kép.

A Nok4Us egyébként néhány, a Lumia 610-re vonatkozó specifikációt is megosztott a nagyvilággal. Ezen információk alapján 256MB RAM-mal, 3,5 hüvelykes érintőképernyővel és LED vakuval segített, 5 megapixeles kamerával érkezik az újdonság. A kütyü hátlapja cserélhető, ami azt sugallja, hogy a fiatalabb korosztály képezi a célcsoportját. A RAM mérete egyértelművé teszi, hogy a mobil a Windows Phone Tango rendszer köré épül, hiszen annak egyik legfőbb sajátossága, hogy a szerényebb felszereltségű telefonokat is támogatja.

Nokia Lumia 610(?)

Már nem sokat kell várnunk a Mobile World Congressre, melyen lehull a lepel a Nokia újdonságairól, így - többek között - a Lumia 610-ről is.

Vissza