Az MWC-n mutatja be a Motorola legújabb csúcsmodelljét: Atrix 3

Farkas Norman - 2012. február 20.

Tíz megapixeles kamera, HD kijelző, négymagos Tegra 3 processzor és 2GB RAM kerülhet az amerikai gyártó szolid megjelenésű, ugyanakkor hátborzongatóan izgalmas felszereltségű erőgépébe.

Az egy hét múlva kezdődő Mobile World Congressen hullhat le a lepel a Motorola Atrix 2 utódjáról. A friss pletykák szerint az amerikai gyártó olyan brutális hardvert pakolt a szerkezetbe, hogy az napjaink összes csúcsmobilját lepipálhatja.

A nem hivatalos forrásból származó információk szerint az alant látható Atrix 3 HD (710 x 1280 pixel) felbontású, 4,3 hüvelykes érintőképernyőt, négymagos Nvidia Tegra 3 processzort, 2GB RAM-ot és 1080p Full HD felvételek rögzítésére képes, 10 megapixeles fő kamerát kapott. Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszert futtató eszköz energiaellátását egy felettébb izmos, 3300mAh teljesítményű akkumulátor biztosíthatja.

Bár a fent leírt specifikáció egyelőre csak feltételezés, - így nem vehetjük biztosra - piszkosul jól hangzik, s ha a Motorola valóban egy ilyen erőgéppel rukkol elő, akkor jó esélye lesz magához csalogatni a „teljesítményhajhász” júzereket. Egy biztos: a Mobile World Congress alkalmával rengeteg dologra fény derül.

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza