Bővült a Series 40-es Nokia mobilok kínálata: Asha 202, 203 és 302

Kütyü Magazin - 2012. február 27.

A finn gyártó a Mobile World Congressen mutatta be legújabb Asha készülékeit. A Series 40 alapú kütyük nagyon sokoldalúak, így könnyedén felvehetik a versenyt az okostelefonokkal, legyen szó akár munkáról, játékról, vagy tanulásról.

A QWERTY gombsorral ellátott Nokia Asha 302 elsősorban a városi felhasználókat és vállalkozókat veszi célba. A push e-mail technológiát, a naptárat, valamint – a Nokia Series 40 készülékeknél elsőként – a névjegyek Mail for Exchange általi szinkronizálását egyaránt támogatja az eszköz. Ezek a képességek igazi üzleti mobillá teszik az Asha 302-t.

A Nokia Asha 202 és Nokia Asha 203 készülékek a közösségi oldalak egyszerű elérésén túl bevezetik az érintőképernyőt a tömegtelefonok számára és 40 ingyenes Electronic Arts játék letöltését is lehetővé teszik. A Nokia Asha 202 a Nokia Easy Swap Dual SIM technológiával is rendelkezik, melynek köszönhetően a felhasználók a legjobb percdíjat kínáló szolgáltató hálózatát használhatják.

A Nokia frissíti népszerű Life Tools szolgáltatását, melynek mostantól Nokia Life a neve, és amely a készülékekhez életminőséget javító információkat biztosít a Nokia Series 30 és Nokia Series 40 termékekre, köztük az új Nokia Asha 202 és Nokia Asha 203 készülékekre. Az Indiában, Kínában, Indonéziában és Nigériában élők élvezhetik az SMS-ben kapott gyermeknevelési, oktatási, mezőgazdasági, szórakoztató, valamint egyéb életviteli készségekkel kapcsolatos szolgáltatások előnyét.

Az új Nokia Asha készülékek kiegészítik az Asha-sorozatot, mely már több mint 100 piacon érhető el világszerte.

Vissza