Április 20-ig lehet jelentkezni a Lumia 800 Nagykövet játékra

Kütyü Magazin - 2012. március 23.

A Nokia meghosszabbította a Lumia 800 Nagykövet játék jelentkezési határidejét. Április 20-ig várják a játékosok jelentkezését a Nokia Lumia 800 Nagykövet játékára a Facebookon.

A Nokia február végén indította el nyereményjátékát, melynek fődíja 3 db Nokia Lumia 800 Windows Phone-alapú okostelefon. A játék nyertesei egyúttal Nokia Lumia 800 Nagykövetekké is válnak, így az ő feladatuk lesz, hogy okostelefonjuk segítségével heti egy blogbejegyzésben megosszák mindennapjaik egy-egy lenyűgöző pillanatát. A program végén a legnépszerűbb blogbejegyzések szerzője egy kétszemélyes finnországi utazást nyer.

A játékosok fekete, fukszia és ciánkék színű Nokia Lumia 800 telefonokért szállhatnak versenybe, ha 2012. április 20-ig feltöltenek egy videóval vagy fényképekkel illusztrált blogbejegyzést a lenyűgöző mindennapok és/vagy a hétköznapi csodák témájában. A Nokia a játékra olyan 18 éven felüliek jelentkezését várja, akik úgy érzik, hogy a környezetükben fellelhető hétköznapi csodákat, ritka pillanatokat, érdekességeket szívesen megosztanák másokkal is.

A beérkezett jelentkezési anyagokból a zsűri összesen harminc pályázatot választ be a döntőbe, a nyerteseket pedig a regisztrációkor választott színnek megfelelő kategóriában a Facebook felhasználók szavazzák meg.

A kiválasztott három nyertes Nokia Lumia 800 okostelefont nyer, de számukra még nem ér véget a játék, hiszen a legnépszerűbb blogbejegyzéseket szerző Lumia 800 Nagykövetet a Nokia egy kétszemélyes finnországi utazással jutalmazza.

A Lumia 800 Nagykövet játékkal és a jelentkezéssel kapcsolatos további információ a Nokia hivatalos magyarországi Facebook oldalán, a Nokia HU[B]-on érhető el.

Vissza