Május 3-án mutatkozik be a Galaxy S III

Farkas Norman - 2012. április 16.

A jövő hónap elején, Londonban kerül sor a Samsung sajtóeseményére, melynek apropója a gyártó következő zászlóshajója, a Galaxy S III bemutatója. A jó hír mellé egy újabb pletyka is dukál: a jövevényről egy friss fotó látott napvilágot.

Alant látható a Samsung hivatalos meghívója, melyből egyértelműen kiderül, hogy május 3-án este 19 órakor lepleződik le a Galaxy S III. Az Unpacked esemény Londonban kerül megszervezésre. Szinte hihetetlen, hogy nem sokkal több mint két hét múlva végre hivatalosan is lelepleződik a módfelett ígéretes újdonság, s ezzel a hozzá kapcsolódó álhír- és pletykaáradat is elapad.

Apropó pletykák! Egy újabb kép bukkant fel az interneten, melyen állítólag a Galaxy S III csodálható meg. A fotó hitelesnek tűnik, ugyanis a legutóbbi információknak megfelelően 5 oszlopos menürendszer, illetve fizikai home gomb jellemzi a rajta pózoló modellt. Sajnos a kép nagy részét elmosták, de még így is megállítható, hogy az újdonság külseje több szempontból is hasonlóságot mutat elődjéével, a Galaxy S II-ével.

Hogy valóban hiteles-e a fotó, arra május 3-án biztosan fény derül!

[Forrás: BGR, Into Mobile]

Vissza