Samsung Galaxy S III – Friss fejlemények [Videó]

Farkas Norman - 2012. április 24.

A napokban újabb hírek láttak napvilágot a koreai gyártó következő zászlóshajójáról. Megjelent egy, a Samsung május 3-ra esedékes Unpacked sajtóeseményéhez kapcsolódó alkalmazás a Google Play Store-ban, továbbá egy kedvcsináló videó is felkerült az internetre, mely inkább hájpfokozó jellegű, mintsem új információk forrása.

Úgy tűnik, a Samsung nagyon élvezi, hogy hatalmas a felhajtás a Galaxy S III körül. Hogy ezt jelezze, a gyártó rátett még néhány lapáttal, s nemrég elindított egy visszaszámlálást ezen az oldalon, majd a TheNextGalaxy.com címen elérhetővé tett egy rövidke kedvcsináló videót. A titokzatos, máris több mint egymillió alkalommal megtekintett felvétel nem sokat árul el a következő Galaxy mobilról, de valami borzasztóan ígéretes szerkentyűt helyez kilátásba, mely kiemeli a tömegből tulajdonosát – ezt a klipben felbukkanó feliratokból vehetjük ki.

A Play Store alkalmazásbolt virtuális pocait szemlélve rátalálhatunk a Samsung mobile Unpacked 2012 szoftverre, mely iránymutatással szolgál a nagyszabású májusi sajtóesemény helyére, időpontjára és tartalmára vonatkozóan. Mi is ki szerettük volna próbálni a programot, de némi töltés után Force Close következett, így kudarcba fulladt az „akciónk” (az appnál szereplő felhasználói véleményeket olvasva ezen nem nagyon lepődtünk meg, de azért reménykedtünk). Szívesen fogadjuk olvasóinktól az alkalmazással kapcsolatos tapasztalatokat.

Vissza