Újabb fotókon a HTC Golf

Farkas Norman - 2012. május 10.

Ismét lencsevégre került a tajvani gyártó egyelőre bejelentetlen mobilja, a Golf. A korábbi információkat megvádolják a friss hírek, melyek szerint nem HTC Wildfire C néven kerül az üzletek polcaira a jövevény, hanem a Desire C nevet kapja.

Az alsó árszegmensbe szánt modell kétség kívül a Wildfire sorozat nyomdokait követi, hiszen szerény felszereltséget tudhat magénak, s ennek megfelelően a szűkebb pénztárcával bíró júzerek számára is hozzáférhető lesz. A Golf lesz a HTC első Android 4.0 ICS rendszer köré épülő okostelefonja, mely a belépő szintet képviseli.

Az alábbi fotók nem túl jó minőségűek, de a készülék külső megjelenését megfelelően adják vissza. Mint látod, a Desire C-n felfedezhetők a HTC tipikus stílusjegyei: a lekerekített sarkak, a három kapacitív érintőgomb, a hangszóró kialakítása, de még a hangerőszabályzó gombok elhelyezése is ismerős lehet a cég korábbi modelljeiből – közülük is elsősorban a One széria tagjaiból.

Várhatóan egy 1GHz-es (egymagos) processzor, 512MB RAM és egy 3,5 hüvelykes HVGA megjelenítő kerül a gépezetbe. Ez a hardver tökéletesen megfelel a kategória elvárásainak, sőt – véleményem szerint – a célközönség számára pont elegendő, hiszen egy friss operációs rendszert futtató, kellemes külsejű és kényelmesen használható készüléket kapnak viszonylag alacsony áron.

[Forrás: Unwired View]

Vissza