Lencsevégen a HTC Golf

Farkas Norman - 2012. április 14.

Egy sajtófotó került napvilágra a tajvani gyártó belépő szintet képviselő, androidos okostelefonjáról. Az alacsony árfekvésűnek ígérkező HTC Golf egyes pletykák szerint Wildfire C néven kerül majd forgalomba.

Bár a One V a tajvani gyártó vadonatúj sorozatának legharmatosabb hardverrel bíró tagja, mégis túlzás lenne az év belépő szintű HTC-jének tekinteni. Ezt a címet másik versenyzőnek szánja a vállalat, mégpedig a Golf fantázianévvel illetett készüléknek, melyen - az alant látható fotó alapján - a One X dizájnelemei fedezhetők fel. A hasonlóság azonban megtévesztő, a jövevény - a One széria csúcsmodelljével szemben - igen gyengécske belsőt tudhat magáénak.

A pletykák szerint 3,5 hüvelykes, 480 x 320 pixel felbontású érintőképernyő, 4GB belső tárhely, 512MB RAM, microSD kártyahely, Bluetooth, GPS és WLAN modul, valamint 5 megapixeles fő kamera kerülhet az újdonságba. A Wildfire C néven piacra kerülő telefon vélhetően Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel, Sense 4.0 kezelőfelülettel, Beats Audio hangrendszerrel és 25GB-os online DropBox tárhellyel is kecsegtet, bár ezekhez mindenképp izmosabb processzort kell kapnia, mint az a 600MHz órajelű darab, mellyel elődjében (Wildfire S) találkozhattunk.

Ami a HTC Golf árát illeti, várhatóan nem kerül majd 300 dollárnál többe, hiszen a gyártó nagyobb tudású készüléke, a One V néhol már 350 dollár körüli összegért beszerezhető. A masina feltehetően még ebben a negyedévben landol a piacon.

 

[Forrás: PocketNow]

Vissza