Bluetooth headsetről vezérelhető a HTC One X kamerája [Videó]

Farkas Norman - 2012. május 14.

Csak nemrég derült fény a One X egy rejtett funkciójára: a készülék fényképezőgépe tetszőleges Bluetooth headsettel irányítható, s ez új lehetőségekkel örvendezteti meg azokat a felhasználókat, akik a fotózásban lelik legnagyobb örömüket.

A tajvani gyártó idei csúcsmodellje lehengerlő teljesítménnyel száll harcba a felhasználók kegyeiért. Már azt hittük, hogy tökéletesen tisztában vagyunk a One X képességeivel, erre kiderült, hogy a masina egy igen kellemes meglepetést tartogat számunkra.

Az ePrice jóvoltából került napvilágra a csúcsmodell rejtett fícsöre. Az újonnan felfedezett képesség lényege, hogy szinte bármilyen Bluetooth headsettel lehetőség van arra, hogy érintés nélkül lőjünk fotókat a telefon kamerájával. Ez a funkció főként állvány használatakor, illetve a készülék tulajdonosát is ábrázoló csoportképek rögzítése során lehet hasznos, sőt az önkioldót is kiválthatja.

Elméletileg bizonyos billentyűkombinációk beütésével lehet hozzáférni a rejtett tudáshoz, de ennél több információt nem tudtunk meg a témában.

Ha rendelkezel egy HTC One X készülékkel és egy Bluetooth headsetet is birtokolsz, akkor tedd próbára kütyüidet, majd oszd meg velünk tapasztalataidat!:)

Vissza