Klasszikus kialakítás és dual SIM – Samsung GT-C3782 Evan

Farkas Norman - 2012. május 18.

A nagyobbik dél-koreai gyártó újabb kétkártyás alapmobilt mutatott be. Az EDGE adatátvieli képességgel és FM rádióval ellátott Evan először az indiai piacon jelenik meg.

A szuperképességekkel felvértezett okostelefonok bemutatása közepette szerencsére az alapfunkciókra kiélezett mobilokról sem feledkeztek meg a gyártók, sőt rájöttek, hogy azok funkcionalitását úgy turbózhatják fel a legjobban, ha alkalmassá teszik őket több SIM kártya egyidejű kezelésére. Nemrég a Nokia rukkolt elő újdonságokkal a kategóriában, most pedig a Samsung jövevényére derült fény.

A 3 megapixeles kamerával, FM rádióval, EDGE támogatással, Bluetooth 2.0 modullal és 36MB méretű – microSDHC kártyával bővíthető – belső tárhellyel felszerelt Evan elsősorban azok számára lehet jó választás, akiknek nincs igényük a bővíthető operációs rendszerekkel járó szolgáltatásokra, ellenben örülnének, ha két – akár különböző szolgáltatókhoz tartozó – SIM kártyájukat egyetlen készülék segítségével tudnák használni.

A 2,4 colos, 320 x 240 pixel felbontású megjelenítővel, 1000mAh kapacitású akkumulátorral és előtelepített Samsung ChatON csevegőalkalmazással ellátott kütyü Indiában kerül forgalomba először, várható ára 7500 rúpia (cirka 33 000 forint) körül alakul.

 

[Forrás: IntoMobile]

Kulcsszavak: Samsung, Dual SIM
Vissza