Kétmagos processzor és 2GB RAM a Galaxy S III LTE-képes változatában

Kütyü Magazin - 2012. május 17.

A koreai gyártó legújabb csúcsmobilja nem csak négymagos Exynos processzorral jelenik meg, hanem kétmagos Snapdragon S4 processzorral meghajtott, LTE-képes verzióban is piacra kerül. A 4G hálózatok elérésére felkészített S III leheletnyivel gyengébb processzorát 2GB RAM-mal kompenzálja a Samsung.

Úgy tűnik, a szolgáltatók választhatnak, hogy az S III (részletes leírás itt) négymagos Exynos processzorral és 1GB RAM-mal felszerelt, ugyanakkor 4G hálózatokkal inkompatibilis változatát kívánják forgalmazni, vagy a csúcsmodell visszafogott, duplamagos Qualcomm S4 CPU-val operáló kiadását, mely 2GB RAM-mal és LTE támogatással kecsegtet. Az NTT Docomo kínálatában az utóbbi verzió jelenik majd meg SC-06D néven.

Az S III két változata között a fenteken kívül nincs egyéb eltérés, az LTE-képes verzió is két színben (fehér, kék), valamint 16, 32 és 64GB méretű belső tárhellyel lesz elérhető. Megemlítendő, hogy míg a négymagos verzió május 30-án landol a piacon, addig a 4G modemes eszköz csak valamikor a nyár folyamán kerül az üzletekbe.

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza