A Vodafone-nál kezd a Lumia 610

Farkas Norman - 2012. május 21.

A finn gyártó alacsony árfekvésű Windows Phone alapú okostelefonja már kapható a hazai Vodafone-nál. A 800MHz-es processzorral és 256MB RAM-mal szerelt mobilért kártyás csomagban 69 990 forintot kell kicsengetni.

A piros szolgáltató máris elkezdte forgalmazni a Nokia Lumia 610 készüléket, melynek fedélzetén a Windows Phone harmatosabb hardvereket is támogató, Refresh névre kereszt változata teljesít szolgálatot. A 800MHz-es processzorral, 256MB RAM-mal és 8GB belső tárhellyel ellátott Lumia 610 első hallásra lassúnak tűnhet, ám a Microsoft mobil platformjában rejlő magas szintű optimalizáltságnak köszönhetően a telefon a specifikációját megszégyenítően gördülékeny, dinamikus működést produkál.

A Vodafone kártyás csomagban 69 990 forintért kínálja az újdonságot, az előfizetéses konstrukciók esetében pedig akár 1 forintért (két éves Top L kategóriás előfizetés) is hazavihető a készülék.

További információkat a Vodafone Magyarország oldalán találsz, az aktuális előfizetéses konstrukciókat, illetve a hozzájuk tartozó árakat pedig közvetlenül itt érheted el.

Vissza