Samsung Galaxy Beam: júliustól, olcsóbban a vártnál

Farkas Norman - 2012. június 18.

Felbukkant a Samsung beépített projektorral felvértezett okostelefonja a brit Carphone Warehouse oldalán. A készüléket júliusra ígéri a kereskedő, függetlenül 385 angol fontért lehet majd hozzájutni.

Viszonylag rég hallatott magáról a dél-koreai gyártó MWC-n bemutatott,  projektoros mobilja, a Galaxy Beam. Legutóbb arról számolhattunk be, hogy a kütyü előrendelhető az Expansys-nál, méghozzá 430 fontért, azaz cirka 160 ezer forintért.

Nemrég a Carphone Warehouse oldalán is felbukkant a telefon. Az üzlet szerint július folyamán kerül be kínálatába a Beam, s egy független modell várható ára 385 angol font körül alakul, tehát körülbelül 140 ezer forintra tehető.

Ez utóbbi összeg is egy kicsit soknak tűnik a mobilért, hiszen a 15 lumen fényerejű, akár 50 hüvelykes, 640 x 360 képpontos kép kivetítésére alkalmas projektortól eltekintve mondhatni átlagos, a középkategóriára jellemző felszereltséget tudhat magáénak. A kétmagos, 1Ghz-es processzor, a 4 colos érintőképernyő, az Android 2.3 Gingerbread rendszer, az 5 megapixeles fő- illetve VGA előlapi kamera nem igazán emeli a többiek fölé a masinát. A 12,5 milliméteres készülék energiaellátásáról egy 2000mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

Vajon elég egy beépített projektor ahhoz, hogy egy átlagos okostelefon sikeres legyen? Elméletileg nagyon is, viszont, ha a fenti ár nem csökken, akkor elképzelhető, hogy keresztet vethetünk a Galaxy Beam felett.

 

[Forrás: Carphone Warehouse]

Kulcsszavak: Samsung, projektor
Vissza