Videón az Apple "unibody" fülese

Farkas Norman - 2012. szeptember 10.

Az Apple egy illesztési nyomoktól mentes, egy elemből álló fülhallgatót készül piacra dobni - feltehetően az új iPod sorozathoz. Az új kiegészítőről korábban csak egy szabadalmi bejegyzés árulkodott, de most már egy videón is megcsodálhatjuk.

Az amerikai gyártó úgy döntött, hogy új, minden korábbinál elegánsabb fülhallgatót készít, mely az "unibody" kialakításnak köszönhetően nélkülözi az illesztések nyomait, így letisztultabb külsővel bír. A dizájnbeli fejlődés tehát nem vita tárgya, de nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy az egyetlen elemből álló füles hangzás terén is többet nyújt-e elődjénél.

Korábban már árulkodott egy szabadalmi bejegyzés a kiegészítőről, ám akkor még nem tudtuk, hogy mikor kerül sor a gyártására. A Tinhte.vn oldal szerint Vietnámban már javában folyik a fülesek összeszerelése a Foxconn által, így nem kizárt, hogy az új iPod sorozathoz már ezeket a kütyüket csomagolják. Elképzelhető, hogy ilyen fülhallgató jár majd az iPhone 5-höz is, ám ez korántsem biztos, mivel a videóban szereplő típuson nincs mikrofon.

Minden bizonnyal az összes felmerülő kérdésre választ kapunk az Apple szeptember 12-én, azaz szerdán megrendezésre kerülő sajtóeseményén. Kíváncsian várjuk!

 



 

[Forrás: BGR]

Vissza