HTC One X+ - További részletek

Farkas Norman - 2012. szeptember 10.

További információk szivárogtak ki a tajvani gyártó jelenlegi csúcsmodelljének ráncfelvarrt változatáról, mely feltheteően a a jövő héten mutatkozik be a nagyközönség számára.

Már korábban lebukott a HTC One X felturbózott verziója, mely 1,6Ghz-es, négymagos Nvidia Tegra 3 processzorral jön és nemes egyszerűséggel a One X+ nevet kapja. Most újabb információk kerültek napvilágra a jövevénnyel kapcsolatban, mely feltehetően a a gyártó szeptember 19-én megrendezésre kerülő sajtóeseményén fog hivatalosan bemutatkozni - a Windows Phone 8 alapú újdonságok mellett.

A friss, Football4PDA által közzétett információk szerint a One X+ 129 grammos, 134,36mm hosszú, 69,9mm széles és 9,3mm vastag lesz, tehát vékonyabb lesz elődjénél. Ez nem minden, hiszen a forrás állítja, hogy a kütyü fedélzetén már a megjelenéskor a Sense 4.5 felhasználó felülettel kiegészített Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer teljesít majd szolgálatot. A négymagos, 1,6Ghz-es Tegra 3 processzorral meghajtott készülék 32GB méretű belső tárhelyet és 1GB RAM-ot kap, egyebekben pedig nem mutat változást az alapmodellhez képest.

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Tegra 3, quad-core, One, HTC
Vissza