Letöltésre fel! - Megjelent a µTorrent bétája a Google Play Store-ban

Kütyü Magazin - 2012. szeptember 10.

Már elérhető az androidos készülékek számára a µTorrent nevű BitTorrent kliens béta verziója, mely kiválóan használható WiFi és 3G kapcsolaton keresztüli fájlletöltésre egyaránt.

Megjelent a Play Store-ban a µTorrent béta verziója, tehát immár semmi akadálya, hogy okostlefonodon, vagy táblagépeden használd a BitTorrent eme népszerű kliensét. Bár az alkalmazás még nem végleges, jelen állapotában is jól használható, hiszen segítségével nagyon egyszerűen tölhetünk le tartalmakat torrent fájlok révén. Pozitívum, hogy a WiFi mellett akár 3G kapcsolattal is tölthetjük a fájlokat, bár utóbbi használatához nem árt egy izmos mobilnet előfizetés.

A kellemes kinézetű és jól áttekinthető felhasználó felület, valamint a jó funkcionalitás ellenére van mit csiszolni az alkalmazáson, mert kissé kényelmetlen, hogy a torrenteket csak URL-ből adhatjuk meg, s nincs lehetőség a már letöltött fájlok tallózására sem.

A µTorrent alkalmazás bétája ingyenes, innen töltheted le.

Mindenképp olvasd el, hogy milyen engedélyek megadása szükséges a program működéséhez (engedélyek fül)! A szoftver használatából eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni.

 

Vissza