Galaxy Note II: kétkártyás változatban is

Farkas Norman - 2012. szeptember 10.

A Samsung új okostelefon-tablet hibridje Kínában dual SIM-es változatban kerül piacra, melynek érdekes módon a hátlapja alatt a hagyományos SIM foglalat mellett egy microSIM kártyahely lapul.

A legfrissebb információk szerint a Samsung 5,5 hüvelykes, 720p HD kijelzővel szerelt újdonsága, a Galaxy Note II az amerikai és európai verziótól eltérően Kínában kétkártyás változatban kerül forgalomba - vélhetően a helyi igények miatt. A nagyközönség valószínűleg Galaxy Note II DuoS néven ismerheti majd meg a készüléket.

A kétkártyás Note II érdekessége, hogy nem két normál méretű SIM foglalat kapott benne helyet, hanem ahogy a lenti képen is látható, egy hagyományos kártya és egy microSIM befogadására tették képessé - feltehetően a hely szűke miatt. A készülékből nem hiányzik a microSDHC bővítőhely sem, így a kínai felhasználóknak sem kell kizárólag a belső tárhelyre támaszkodniuk.

A dual SIM-es Galaxy Note II felszereltsége a hálózatkezelési képességeken kívül semmiben nem tér el az alapmodelltől, tehát négymagos, 1,6GHz-es Exynos 4412 processzort, 2GB RAM-ot és 8 megapixeles kamerát tudhat magáénak.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza