Októberben kap Jelly Bean frissítést a Galaxy S III

Kütyü Magazin - 2012. szeptember 13.

A hírek szerint már csak egy hónapot kell várnunk a Galaxy S III Android 4.1 Jelly Bean rendszerfrissítésére. Egyéb Samsung modellek is megkapják a naprakész szoftvert az ősz folyamán.

Jelenleg az androidos készülékek mindössze 2 százalékán fut a rendszer 4.1 Jelly Bean verziója, ám ez a friss hírek szerint hamarosan változhat. A Samsung dán részlege szerint (táblázat lent) októberben elérhetővé válik a Galaxy S III számára a rendszerfrissítés, s így több mint húszmillió eszközzel nőhet a Jelly Bean alapú kütyük tábora. Már kiszivárgott az S III új szoftvere, mely rengeteg hibajavításról és gyorsabb működésről árulkodik.

Az S III után, novemberben a Galaxy S II is megkapja a friss rendszert. A GSM Arena értesülései szerint az Android 2.3 Gingerbread alapú Galaxy S Advance (i9070) és Galaxy Ace 2 (8160) ugyancsak részesülnek a zselés cukorkában, méghozzá az Android 4.0-s verziójának átugrásával.

Az update-ek megjelenése sajnos nem jelenti azt, hogy a világon mindenütt egyszerre kapnak új rendszert a telefonok, hiszen a frissítés kiadásának pontos dátuma a földrajzi hely és a szolgáltató függvényében változhat.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza