Kiszivárgott az LG Optimus Vu II specifikációja

Farkas Norman - 2012. szeptember 25.

Nem titok többé, hogy mit tud az LG Optimus Vu II, ugyanis kiszivárgott a készülék részleges specifikációja. Az öthüvelykes XGA kijelzővel szerelt jövevény nem mutat látványos előrelépést elődjéhez képest, talán a megnövelt, 2GB-os operatív tár jelenti a legnagyobb változást.

A dél-koreai Bad IT Tong blogon bukkant fel az LG korábban bemutatott, Optimus Vu II nevű újdonsága, melyet a Samsung Galaxy Note II kihívójának szán a gyártó.

A készülék legfőbb újításait az 5 hüvelykes, 1024 x 768 pixel felbontású (XGA) AH-IPS érintőképernyő és a 2GB RAM jelentik, utóbbihoz egyébként 16GB belső tárhely és egy kétmagos, 1,5GHz-es Qualcomm Snapdragon MSM8960 processzor társul. A Vu sorozat stíluselemeit felvonultató, szögletes és szokatlanul széles okostelefon WiFi, GPS, Bluetooth és NFC modullal, 4G LTE modemmel, 8 megapixeles kamerával, 2150mAh kapacitású akkumulátorral, valamint microSD kértyahellyel érkezik, fedélzetén pedig az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendeszer teljesít szolgálatot - mely később frissíthető lesz 4.1 Jelly Beanre.

Egyelőre sajnos rejtély, hogy az LG Optimus Vu II pontosan mikor és milyen árcédulával landol a piacon.

 

 

[Forrás: Phandroid]

 

Kulcsszavak: Android, LG, Optimus
Vissza