Motorola RAZR i - Egy héten belül a hazai Expansys kínálatában

Kütyü Magazin - 2012. szeptember 28.

Az amerikai gyártó 2GHz-es Intel Atom processzorral meghajtott okostelefonja már előrendelhető a magyar Expansys kínálatában. A készülék fekete és fehér színben foglalható le, mindkét változat ára 121 ezer forint körül alakul.

Jó hírünk van, ha a Motorola 4,3 hüvelykes, qHD felbontású edge-to-edge kijelzővel felvértezett okostelefonjára, a RAZR i-re vársz, ugyanis a készülék már előrendelhető kis hazánkban az Expansys-nál.

A fekete és fehér változatban megjelenő eszköz bruttó 121 355 forintba kerül a kereskedőnél, s egy hét múlva érkezik belőle az első szállítmány. Hogy ez az ár mennyire passzol a RAZR i felszereltségéhez, azt mindenki maga döntheti el. Véleményünk szerint a 2GHz-es Atom processzor, az 1GB RAM, a 8GB belső tárhely, a 8 megapixeles kamera, a vékony élekkel határolt kijelző és a 2000mAh kapacitású akkumulátor igen ütős együttest alkotnak, ráadásul kapcsolódás, adatkommunikáció terén sem kell kompromisszumokat kötnünk az NFC, WiFi, GPS és Bluetooth modulok, a HSPA modem, a 3,5mm-es jack kimenet, illetve a microUSB port jóvoltából. Talán a legnagyobb pozitívum, hogy mindezt egy minőségi anyagokból készült, mindössze 8,3 milliméter vastag készülékházban kapjuk.

Elmítésre méltó információ, hogy a telefon Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel érkezik a piacra, s a gyártó szerint később részesül 4.1 Jelly Bean rendszerfrissítésben.

Vissza