LG Optimus 3D Max: hamarosan Európában

Farkas Norman - 2012. április 24.

A legfrissebb információk szerint nemsokára megjelenik kontinensünkön a koreai gyártó 3D megjelenítővel szerelt csúcsmobilja. Érdekesség, hogy az Egyesült Királyságban nem kerül sor a kütyü forgalmazására.

Az Engadget értesülései szerint hamarosan a Vén Kontinensen landol az LG 4,3 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású (WVGA), Gorilla Glass üveggel védett kijelzővel, kétmagos, 1,2GHz-es OMAP4430 processzorral, 1GB RAM-mal és 8GB belső tárhellyel felvértezett okostelefonja, az Optimus 3D Max.

Az Optimus 3D utódjának tekinthető újdonság két 5 megapixeles, 3D fotók és videók rögzítésére is lehetőséget nyújtó hátlapi kamerát, HDMI kimenetet, MHL és DNLA támogatást, valamint HSPA+ adatátviteli képességet kapott. Természetesen a kütyü rendelkezik NFC modullal is, így kiaknázhatók vele az LG Tag+ nyújtotta előnyök. A masina Android 2.3 Gingerbread rendszerrel a fedélzetén kerül az üzletek pocaira, s később érkezik majd rá Ice Cream Sandwich frissítés.

Az Engadget azt az információt kapta a gyártótól, hogy a 3D Max hamarosan több európai országban forgalomba kerül, ám az Egyesült Királyságban való megjelenésére nem számíthatunk.

[Forrás: Engadget]

Vissza