Piacon az androidos MOGA játékvezérlő [Videó]

Farkas Norman - 2012. október 29.

Az androidos játékosok örömére már megvásárolható a Bluetooth kapcsolattal működő MOGA játékvezérlő. A 49,99 dolláros kiegészítőről olyan szuper reklámfilm készült, hogy komolyan meglepődnénk, ha nem lenne sikeres.

Szeretnél egy játékvezérlőt androidos mobilodhoz, mely  nem túl drága, jól néz ki és az irányítás megkönnyítésével fokozza a játékélményt? Akkor a MOGA-t neked találták ki. Ha eddig nem igazán használtad játékra az okostelefonod, az új kiegészítő akkor is könnyen felébresztheti a benned rejtőző gamert. A MOGA alant megtekinthető reklámfilmje viccesen mutatja be, hogy mennyire rá lehet kattanni a mobilos játékokra, ha egy szuper vezérlő van a birtokunkban.

 

 

Android 2.3 vagy frissebb rendszerrel működő  kiegészítőt bárhol, bármikor hozzákapcsolhatod telefonodhoz, ha egy kis játékra vágysz. A PowerA által tervezett vezérlő Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonnal, használatához pedig fel kell telepíteni a Moga Pivot nevű alkalmazást, mely megmutatja a kompatibilis játékokat is. Bizony, nem minden játék támogatja a MOGA vezérlőt, de jó hír, hogy több, minőségi munkáiról ismert fejlesztő - például Atari, Namco Bandai, SEGA, Vector Unit és Gameloft - dolgozik azon, hogy termékei irányíthatók legyenek az újdonsággal.

A két botkormánnyal, négy műveleti gombbal és két vállgombbal felszerelt MOGA felhajtható foglalatába maximum 82 milliméter vastag készüléket helyezhetünk el. A kettő darab 1,5 voltos ceruzaelemmel  működő kütyü csak 18 órányi játék után szorul új energiaforrásra,  de az igazi játékosok talán jobban teszik, ha újratölthető elemeket vásárolnak hozzá.

A MOGA október 22-től 49,99 dollárért megvásárolható a gyártó weboldalán, de olyan ismert kereskedők  kínálatába is bekerült, mint az Amazon.com, a Best Buy, a Walmart, vagy a Toys 'R Us. A kiegészítőhöz ajándék PAC-MAN és Sonic CD játékot kapnak a vásárlók.

Vissza