Mennyire részletgazdag a ZTE Nubia Z5 kijelzője?

Farkas Norman - 2012. november 15.

Napvilágra került néhány fotó, amely a Samsung Galaxy S III, az Apple iPhone 4S és a ZTE Nubia Z5 kijelzőjét hasonlítja össze. Természetesen a kínai gyártó Full HD megjelenítővel szerelt csúcsmobilja sokkal részletgazdagabb képet nyújt a mellé állított konkunrenseknél.

Nemrég egy képen láthattuk a ZTE csúcsmodelleket felvonultató Nubia sorozatának első tagját, a Nubia Z5 okostelefont. A négymagos processzorral és 13 megapixeles kamerával szerelt jövevény előlapján egy 5 hüvelykes, 1920 x 1080 képpont megjelenítésére alkalmas (Full HD) kijelző feszít, amely rendkívül részletgazdag képet nyújt.

Az alábbi fotók a Samsung Galaxy S III és az iPhone 4S készülékekkel vetik össze a ZTE magas pixelsűrűségű panellel felvérezett üdvöskéjét, pontosabban a kijelzőjük képét. Jól látszik, hogy a Nubia Z5 kijelzője éles és részletgazdag látványt nyújt, a megjelenített színek telítettsége pedig félúton van az S III és a 4S színei között.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen technológiájú kijelző teljesít szolgálatot a ZTE újdonságában, de elképzelhető, hogy a HTC J Butterfly-ban és a DROID DNA-ben is ugyanez a kijelző dolgozik.

A ZTE Nubia Z5-ről egyelőre kevés a rendelkezésre álló információ, de már nem kell sokáig várnunk a részletekre, ugyanis a készülék az eddigi hírek szerint már december folyamán landolhat a piacon.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza