A ZTE gyártja az első Full HD kijelzős Windows Phone 8 mobilt?

Farkas Norman - 2012. november 7.

A ZTE marketing részlegének feje megosztott a Sina Weibo oldalon egy fotót, melyen állítása szerint a vállalat 5,9 hüvelykes Full HD megjelenítővel és DTS hangrendszerrel felvértezett, Windows Phone 8 alapú okostelefonja látható.

A ZTE marketingfelelőse, Lu Qian Hao a Twitter kínai konkurensén, a Sina Weibo közösségi oldalon osztotta meg az alábbi képet, amin elmondása szerint a cég  Windows Phone 8 rendszer köré épülő jövevénye tekinthető meg, mely 5,9 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású (Full HD) érintőképernyőt és DTS hangrendszert tudhat magáénak. A képen látható telefont már láthattuk korábban is, amikor egy szándékosan elmosott fotó került napvilágra három WP rendszerű ZTE kütyüről.

Lu Qian Hao állítása elsőre nagyon izgalmasan hangzik, ám egy kis bökkenő is van benne, miszerint a Windows Phone 8 maximum a HD, azaz az 1280 x 720 pixel felbontású megjelenítőket támogatja. Ez persze nem jelenti azt, hogy a marketingigazgató nem mondott igazat, hiszen lehet, hogy csak jövőre jelenik meg a ZTE nagyágyúja, akkorra már a Full HD kijelzőket is támogatni fogja a Microsoft megújult mobil operációs rendszere.

 

 

 

[Forrás: Winp.cn]

 

Vissza